SEPTEMBER |  De Maand van het Opgroeiende Paard
20% korting op Masters Opfok, Masters Kern-Fok en Voermeesters Opfok
Gebruik de code: OPFOK20%

Black Friday

Alleen op BlackFriday krijg je bij ons korting op de de Masters, Subli en Voermeesters artikelen. 

Waarom Voermeesters paardenvoer?

Voermeesters producten hebben een speciale manier van productie. Elke grondstof die in de brok zit, heeft zijn eigen bewerking gekregen. Andere merken bewerken vaak meerdere grondstoffen bij elkaar. Door dit apart te doen, kijk je goed naar wat goed is voor de ene specifieke grondstof. Voermeesters paardenbrokken zijn vezelrijk en hebben een grovere en rijkere structuur. Dit komt ten goede aan jouw paard. Daarnaast zijn de brokken groter dan de standaard maten, wat invloed heeft op de gezondheid van jouw paard. Door de vezels en grotere brokformaat moet het paard langer en beter kauwen. Hierdoor komt er meer speeksel vrij en dit zorgt er weer voor dat de grondstoffen beter worden opgenomen en daarnaast het beter wordt verteerd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 76

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 76

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Black Friday korting op Paardenvoer

Paardenvoer met korting kopen. In de dure maanden als november en december, geef je al genoeg geld uit aan cadeaus en andere zaken. Daarom willen wij jou als klant graag helpen met de aankoop van paardenvoer. Door een hoge  korting te geven bespaar jij een hoop op de voerkosten. Dus sla je slag en koop genoeg voor de wintermaanden.

Black Friday weetje

Weet je dat de term Black Friday uit Amerika komt? In 1869 was er in Amerika een financiële crisis. Twee zakenlieden wilde veel goud van het land Amerika kopen. Hun achterliggende doel hierbij was dat ze hierdoor de prijs van goud konden opdrijven. Helaas verliep dit plan anders en ontstond er een crisis. En je raadt het wellicht al, dit begon op een vrijdag. Deze dag werd dan ook zwarte vrijdag genoemd ofwel Black Friday. Deze zwarte dag was overigens niet in november maar speelde zich af in september van dat jaar. Pas sinds 2015 vieren wij in Nederland pas deze dag. Hiervoor was het vooral een Amerikaans feestje. 

Kortingen op paardenvoer producten

Wil jij niks missen omtrent paardenvoer deals? Schrijf je dan via onze footer (onderaan de pagina) in voor de nieuwsbrief van Paardenvoer.nl. Je ontvangt dan maandelijks een nieuwsbrief met daarin ook onze acties. Daarnaast krijgt je gelijk ook bij je eerste bestelling 5 euro korting. Hiervoor moet je wel bestellen met een account.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3