Brok/biks voor paarden

Paardenbrokken zijn de meest gevoerde vorm van aanvullend krachtvoer voor paarden. Het begrip ‘aanvullend’ komt eruit voort dat het grootste deel van het paardenmenu bestaat uit ruwvoer zoals hooi, (kuil)gras of iets van luzerne of een gemixte vorm hiervan. Vezels en ruwe celstoffen zijn de basis van een goed werkende spijsvertering en daarmee gezonde paarden en pony’s. Zeker sobere ponyrassen die weinig werk verzetten hebben vaak genoeg aan enkel ruwvoer. Toch is het aanvullend voeren van krachtvoer in de vorm van brok/biks wel raadzaam om een mogelijk tekort aan vitaminen, mineralen en sporenelementen te voorkomen. Op Paardenvoer.nl vind je ook brokken welke speciaal voor sobere (pony)rassen zijn samengesteld. Deze brokken hebben een laag suiker- zetmeel en eiwitgehalte, wat precies aansluit bij de vrij lage extra energiebehoefte van deze rassen.

Aanvullend en specifiek krachtvoer

Paardenbrokken vind je op deze website in veel verschillende soorten. Elk type paard en elk vorm van belasting vraagt om een specifieke samenstelling van het voer. Daar waar het ene paard dagelijks zware sportprestaties op hoog niveau moet leveren komt het andere dier misschien maar één keer per week in actie voor een korte buitenrit. En loopt het dier voor de rest van de week in de wei. Het sportpaard zal veel baat hebben bij een speciale sport- of prestatiebrok met een hoog energiegehalte, zoals de Subli prestatiebrok

Het recreatief gehouden paard heeft genoeg aan een basisbrok zoals bijvoorbeeld de Voermeesters basisbrok. Ook voor veulens, drachtige merries en revaliderende paarden bestaat specifiek voer wat aansluit bij wat ze op dat moment nodig hebben. Alle brokken in het assortiment op Paardenvoer.nl produceren wij in eigen beheer, met daarbij een gegarandeerde voederwaarde en traceerbare grondstoffen per product. Elke specifieke voersoort is samengesteld door nutritionisten. Vakmensen met verstand van voer, paarden, duurzaamheid en paardenwelzijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Masters Basis-Sport 10 MM
  € 9,25 per zak van 20 kg € 8,49 (9%)
 2. Masters Basis-Sport 5 MM
  € 9,25 per zak van 20 kg € 8,49 (9%)
 3. Masters Sport-optivit
  € 10,14 per zak van 20 kg € 9,30 (9%)
 4. Masters Revalidatie-rust
  € 15,48 per zak van 20 kg € 14,20 (9%)
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sport, prestatie en basisvoer in brokvorm

Sport-, prestatie- en basisvoer op de juiste manier en in de juiste hoeveelheden voeren draagt bij aan een goede paardengezondheid. En het leveren van de allerbeste prestaties. Welk type paardenbrok je voorkeur ook heeft, bekijk eerst goed de voederwaarde ervan. De verhoudingen in eiwitten, zetmeel, vetten en extra toevoegingen verschillen per brok. Informeer jezelf over de diversiteit aan voederwaardes en ontdek de verschillen hiertussen. Wil je liever een sneller, persoonlijk en duidelijk advies over welke soort brok voor jouw paarden het beste is? Vraag aan een van onze medewerkers van de klantservice een voedingsadvies aan en je hebt binnen 2 werkdagen het beste en GMP+ gecertificeerde voer op stal.

Vezelrijke structuur

Alle Voermeesters brokken die je via Paardenvoer.nl bestelt hebben een grove en vezelrijke structuur. Dit zorgt ervoor dat je paarden of pony’s er extra lang op zullen kauwen. Dat voorkomt schrokken, verkleint de kans op slokdarmverstopping en zorgt voor extra speekselvorming, wat de spijsvertering weer ten goede komt. Wanneer je paarden in jouw ogen de brokken toch nog snel opeten, voeg dan bijvoorbeeld nog wat extra vezelrijke muesli of luzerne toe. Een platte steen onderin de voerbak leggen helpt ook. Of geef de brokken in een speciale voederbal. Die zal je paarden zeker een hele poos zoet houden met hun krachtvoer. Dat is goed tegen verveling en goed voor hun spijsvertering.

Paardenvoer online kopen

Direct brokken bestellen? Kies uit ons complete assortiment en bestel meteen de beste brokken voor jouw paarden en pony’s. Misschien voer je al jaren dezelfde Subli basisbrok. Op zich is dat prima, maar wellicht is een meer specifieke sport- of prestatiebrok wel beter voor jouw situatie. Scroll eens door de verschillen in voederwaardes op de websites van onze merken Subli, Voermeesters en Masters. En sta versteld van de voordelen die het voeren van specifieke brokken biedt.

Paardenvoer kopen bij Paardenvoer.nl

Welkom op de website Paardenvoer.nl. Paardenvoer.nl is dé website voor het online kopen van paardenvoer. Op onze website bestel je eenvoudig en snel allerlei soorten paardenvoer waarmee jij je paard of pony fit en gezond kunt houden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor voer voor hobbydieren, zoals honden, pluimvee, schapen en geiten.

Paardenvoeding online kopen in deze webshop is zeer gemakkelijk. Via het menu en de filteropties beland je snel bij het juiste product. Daarnaast kun je ook de zoekfunctie gebruiken om te vinden wat je nodig hebt. In enkele klikken voeg je het product toe aan de winkelwagen om het paardenvoer van je keuze te bestellen. De bestelde paardenvoeders worden altijd binnen twee werkdagen geleverd. Bestellingen vanaf 300 kilogram worden zelfs gratis bezorgd binnen Nederland en op de Waddeneilanden tegen een toeslag.

Kwalitatieve paardenvoeders

Je vindt in deze webshop voornamelijk paardenvoeders in zakgoed, maar ook likstenen, lijnzaadolie en Subli smikkels. Paardenvoer.nl is een webshop van Voermeesters B.V. – groothandel in paardenvoer en de producent van topmerken in voer voor paarden, zoals Voermeesters, Subli en Masters. In ons uitgebreide online aanbod is daarom uitsluitend hoogstaand paardenvoer van deze merken opgenomen. Bijvoorbeeld puur en natuurlijk paardenvoer, gemaakt van natuurlijke grondstoffen. In de webshop bestel je ook gemakkelijk paardenvoer voor specifiek gebruik, zoals de beste basis- en onderhoudsvoeding, maar ook speciale voeding voor sportpaarden, paardenvoeders gericht op prestaties of het voeren van paarden in de fokkerij. Daarnaast bieden wij verschillende snacks en specialiteiten aan en verkopen wij voeding voor het paard met een speciale voedingsbehoefte.

Paardenvoeding online kopen

Voor het kopen van de beste paardenvoeders van hoogstaande kwaliteit en een compleet aanbod ben je bij Paardenvoer.nl dus aan het juiste adres. Plaats vandaag nog een online bestelling en het paardenvoer wordt in twee werkdagen geleverd. In deze webshop geldt een minimale bestelwaarde van €59,95 incl. BTW en verzendkosten. Vanaf 300 kilogram bezorgen wij paardenvoeders zelfs geheel gratis binnen Nederland (verzendkosten Waddeneilanden: €50,-).

Persoonlijk voeradvies nodig of heb je vragen over ons assortiment of voorwaarden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!