Cavalor An Energy Boost 6x 60 gram

Een pasta voor sportpaarden die korte en krachtige topprestaties moeten leveren. Een mix van hoogwaardige elektrolyten, vitaminen, aminozuren, suikers en zout, belangrijk voor het lichaam tijdens sportprestaties.

 

€ 74,00 € 67,89
4-5 werkdagen
Meer informatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 4-5 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

Indicaties voor gebruik
Cavalor An Energy Boost is samengesteld om het paard van extra energie en belangrijke voedingsstoffen te voorzien; voor, tijdens en na zware inspanningen.

Wanneer Cavalor An Energy Boost wordt toegediend voor zware inspanningen, wordt het paard voorzien van hoogwaardige voedingsstoffen om zijn prestaties te verbeteren en te behouden. Het product zorgt ervoor dat het paard energie krijgt in de vorm van snel opneembare koolhydraten. Tijdens zware inspanningen kan de glucosespiegel drastisch dalen met nadelige gevolgen voor de sportprestaties. Om ervoor te zorgen dat het paard met een optimale glucosespiegel aan de start komt, is het aangeraden Cavalor An Energy Boost toe te dienen vlak voor de inspanning (max. een half uur voor de inspanning). Bovendien verschaft Cavalor An Energy Boost ook mineralen, vitamines en substraten die belangrijk zijn voor de spieractiviteit.

Cavalor An Energy Boost wordt ook gebruikt na een wedstrijd of zware inspanning om het paard snel te laten recupereren. Sportpaarden transpireren vaak door inspanning, stress en transport. Via het zweet gaan er belangrijke electrolyten verloren, die instaan voor de omzetting van energie in spierkracht. Dit verlies kan het uithoudingsvermogen negatief beïnvloeden, waardoor vermoeidheid en zelfs uitputting toeslaan. Aangezien weefselherstel wordt vergroot door de spieractiviteit , is er een stijgende vraag van nutriënten en bouwstenen nodig. Bovendien dient een verlies van electrolyten door transpiratie, stress of substraten (belangrijk voor de spieractiviteit) opnieuw te worden aangevuld om een snelle recuperatie te bekomen en een constante goede conditie te behouden.

Samenstelling van het product, toediening en veiligheid
Cavalor An Energy Boost is samengesteld voor topsportpaarden. Cavalor An Energy Boost bevat elektrolyten zoals natrium en kalium, vitamines (B1, B2, B3, B6, B12 and C), mineralen (calcium en fosfor), aminozuren en glucose die zeer snel en compleet wordt opgenomen (binnen de 10 minuten), zodat het paard niet zonder energie valt. Cavalor An Energy Boost bevat geen stoffen die verboden zijn in competitiesport. Cavalor An Energy Boost wordt gewoonlijk gegeven voor of tijdens een evenement of stressvolle situatie. De toediening is gemakkelijk: de pasta wordt aangebracht op de achterkant van de tong van het paard met de orale doseringstube. Dankzij de dosering kan Cavalor An Energy Boost op elk moment worden toegediend, zelfs tijdens een wedstrijd (bv. na de opwarming).

Pony’s en recreatiepaarden ½ tube, sportpaarden 1 tube. Toedienen een half uur voor en/of onmiddellijk na de prestatie.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2