OKTOBER |  De Maand van het Oudere Paard
15% korting op Subli Omnia, Masters Senior Slobberbrok en Masters Senior Muesli
Gebruik de code: SENIOR15%

Cavalor Arti Matrix 2 kg

Enkel chondroitine, glucosamine & MSM volstaan niet om hardnekkige gewrichtsproblemen aan te pakken. Gebruik Cavalor Arti Matrix en voel het verschil.

Arti Matrix vervult de behoefte van het bewegingsapparaat bij sportpaarden wanneer ze extra belast worden. Cavalor Arti Matrix biedt een matrix oplossing voor problemen met botten, gewrichtskapsel, pezen, kraakbeen en gewrichtsvocht die vooral voorkomen bij paarden met een gevoelig bewegingsapparaat of paarden die zware inspanning moeten leveren. Acute of structurele gewrichtsproblemen veroorzaken een gewijzigde behoefte aan specifieke voedingsstoffen. Cavalor Arti Matrix levert naast voedingsstoffen die het gewricht ondersteunen ook voedingsstoffen die bepaalde fysiologische processen ondersteunen waardoor het bewegingsapparaat weer snel en effectief kan terugkeren naar een betere toestand.

€ 215,95 € 198,12 (9%)
4-5 werkdagen
Meer informatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 4-5 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

Gehydrolyseerd collageen type II: Type II collageen vormt vezels. Dit vezelnetwerk van collageen ondersteunt
de gewrichten en versterkt het weefsel.

Methylsulfonylmethaan (MSM): organische vorm van zwavel. Zwavel is belangrijk voor spieren, gewrichten, kraakbeen, botten en het bloed; MSM is de best opneembare en biologisch beschikbare bron van zwavel.

Glucosamine, chondroïtinesulfaat en hyaluronzuur: Glycosaminoglycanen zijn belangrijke bouwstenen voor ligamenten, pezen,botten en synovia (synoviale vloeistof). Het chondroïtinesulfaat dat we gebruiken heeft een laag molecuulgewicht, wat betekent dat het gemakkelijk wordt opgenomen in het lichaam van het paard. Net als bij andere grondstoffen is ook hier de kwaliteit een maatstaf voor de prijs en effectiviteit. Cavalor® selecteert grondstoffen met het hoogste gehalte actieve bestanddelen. Zo bevat bijvoorbeeld het chondroïtinesulfaat 90 % actieve stof.

L-Glutamine: Dit is een bouwsteen voor glutathion, een antioxidant. Glutathion is belangrijk voor het herstelproces
in geval van een blessure.


Isolaat van wei-eiwit (WPI): een glutathion-precursor. Glutathion is een zeer krachtig antioxidant. Zuivere glutathion kan niet oraal worden opgenomen. Cavalor® gebruikt een voedingsstofcomplex genaamd WPI dat de productie van glutathion in het lichaam stimuleert. Glutathion beschermt de cellen tegen vernietiging veroorzaakt door een toename van de aanvallen van vrije radicalen. Glutathion samen met andere antioxidanten zoals vitamine C, E, Bio flavonoïden en selenium neutraliseren deze vrije radicalen.

Vitamine C + E + bètacaroteen + Bio flavonoïden (extract van druivenzaden): hebben een belangrijke antioxidant functie en zijn belangrijk voor de absorptie van de actieve bestanddelen en verhogen de immuniteit.

B vitamines: foliumzuur, vitamine B6 en vitamine B12: Belangrijk bij de ondersteuning van metabolische processen in het lichaam.

Combinatie van anorganische en organische (Intellibond en gechelateerde) mineralen koper, zink en mangaan: Organische mineralen hebben een betere biologische beschikbaarheid maar anorganische mineralen zijn stabieler.

Kalkwier: koolzure algenkalk die verschillende vormen calcium bevat. Deze calcium soorten hebben een gunstige invloed op de sterkte van de botten

Gebruik
Meng dagelijks 30 g (pony’s en recreatiepaarden) of 45 g (sportpaarden) Cavalor® Arti Matrix door het voeder. 1 maatschepje dat in de emmer zit is 15 g. Maximum 90 g per paard per dag. De beste resultaten worden behaald na minstens 4 weken.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3