OKTOBER |  De Maand van het Oudere Paard
15% korting op Subli Omnia, Masters Senior Slobberbrok en Masters Senior Muesli
Gebruik de code: SENIOR15%

Cavalor Bronchix Pure 1 kg

Cavalor® Bronchix Pure ondersteunt de luchtwegen en zuivert grondig. Het heeft een verzachtende werking en verhoogt de natuurlijke weerstand voor een resultaat op lange termijn. Irritaties van de bronchiën en longproblemen kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Deze problemen kunnen een zeer negatieve invloed hebben op de conditie en de vitaliteit van het paard. Het is zeer belangrijk om deze problemen grondig op te lossen om sluimerende luchtwegproblemen te voorkomen. Cavalor Bronchix Pure verzacht en maakt de luchtwegen vrij. Bovendien zuivert het ook de dieper gelegen longen grondig en vergroot het de natuurlijke weerstand. Het is een 100 % natuurlijke formule, die vooral gebaseerd is op kruiden die bekend staan voor hun weldadige werking op de longen, luchtwegen en immuunsysteem.

€ 54,99 € 45,45 (21%)
4-5 werkdagen
Meer informatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 4-5 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

Irritatie van de luchtwegen en longproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben: stoffige omgeving,
verkoudheid, bacteriële en/of virale infectie, astma.

De natuurlijke respons van het lichaam is om slijm te produceren en/of te hoesten om zo snel mogelijk van de irritatie af te geraken. Op korte termijn is dit hinderend en lastig maar indien luchtwegproblemen niet met  voldoende aandacht verzorgd worden kunnen ze chronisch worden en een zeer nefaste invloed hebben op de conditie en fitheid van het paard.

Cavalor Bronchix Pure is een complexe mengeling van kruiden en plantenextracten die long- en luchtwegproblemen op een grondige wijze benadert. 

Kruiden zoals Petroselinum sativum en Foeniculum vulgare maken vastzittend slijm los
en maken de luchtwegen vrij waardoor het paard makkelijker kan ademen. Glychirrhiza glabra is bekend voor zijn ontstekingsremmende eigenschappen en geeft het immuunsysteem een boost terwijl Urtica dioica de allergische reactie in geval van irritatie vermindert. 

Het verminderen van irritatie, zuiveren van zowel de oppervlakkige als diepere luchtwegen en versterken van het natuurlijk afweermechanisme resulteert in een sneller en beter herstel.

Gebruik
Geef gedurende 40 dagen 50 g per dag. 1 maatschepje is 10 g. Maximumhoeveelheid per paard per dag = 120 g.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3