OKTOBER |  De Maand van het Oudere Paard
15% korting op Subli Omnia, Masters Senior Slobberbrok en Masters Senior Muesli
Gebruik de code: SENIOR15%

Cavalor ArtiTec 2 liter

Cavalor® ArtiTec levert alles wat onze atleten van paarden verdienen tijdens periodes van intense belasting. Cavalor® ArtiTec is het resultaat van 7 jaar wetenschappelijk onderzoek (ism UGent) naar de beste nutritionele begeleiding van pees- en gewrichtsgezondheid bij topsportpaarden. De specifieke combinatie en verhouding van ingrediënten die hieruit volgde ondersteunt niet alleen gezonde pezen en gewrichten, het vormt ook een ideale bescherming tegen overbelasting die gepaard gaat met schade. Cavalor® ArtiTec is zo geformuleerd dat de kruiden een synergetisch effect hebben en zo de negatieve processen in het bewegingsapparaat in de kiem smoren alvorens ze schade kunnen aanrichten. In een proefonderzoek1 werd Cavalor® ArtiTec door 97 % van de paarden goed opgenomen en 74 % van de paarden vertoonden zichtbaar een verbeterde beweging.

€ 160,40 € 147,16 (9%)
4-5 werkdagen
Meer informatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 4-5 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

Methylsulfonylmethaan (MSM): organische vorm van zwavel. Zwavel is belangrijk voor spieren, gewrichten, kraakbeen, botten en het bloed; MSM is de best opneembare en biologisch beschikbare bron van zwavel.

Glucosamine, chondroïtinesulfaat en hyaluronzuur: Glycosaminoglycanen zijn belangrijke bouwstenen voor ligamenten, pezen, botten en synovia (synoviale vloeistof). Het chondroïtinesulfaat dat we gebruiken heeft een laag molecuulgewicht, wat betekent dat het gemakkelijk wordt opgenomen in het lichaam van het paard. Net als bij andere grondstoffen is ook hier de kwaliteit een maatstaf voor de prijs en effectiviteit. Cavalor® selecteert grondstoffen met het hoogste gehalte actieve bestanddelen. Zo bevat bijvoorbeeld het chondroïtinesulfaat 90 % actieve stof.

L-Glutamine: Dit is een bouwsteen voor glutathion, een antioxidant. Glutathion is belangrijk voor het herstelproces
in geval van een blessure.

Het zit ‘m in de mix - een complexe mix van botanische ingrediënten
Gespecialiseerde mengeling van kruiden waaronder Ananasus comosus, Curcuma longa, Boswellia serrata, Ribes nigrum and Tanacetum parthenium De ingrediënten in deze mix hebben een additief en synergetisch effect dat
wetenschappelijk bewezen is in ons onderzoeksprogramma2,3,4,5. De kruidenmix zorgt er onder andere voor dat alle ingrediënten makkelijk tot aan het gewricht geraken. Ook hier besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van de grondstoffen, wat bij kruiden echt het verschil maakt in functie van gegarandeerde concentratie en werking. De gebruikte vorm van Curcuma bevat bijvoorbeeld 95 % curcuminoïden, de actieve stof.

Gebruik
Sprenkel per dag 2 of 3 x 30 ml over het voeder afhankelijk van de intensiteit van het werk en de gevoeligheid van uw paard. 1 keer pompen is 30 ml. Maximum 200 ml per paard per dag. Onze ervaring leert ons dat met Cavalor® ArtiTec de beste resultaten behaald worden na een startperiode van 28 dagen. Nadien kan het toegediend worden volgens behoefte. Onze vloeibare supplementen bestaan uit veel meer dan water alleen. Goed schudden voor gebruik is daarom essentieel om een homogene dosis te hebben.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3