Cavalor Derma Wash 2x 500 ml

Cavalor Derma Wash reinigt de huid en doodt bacteriën, virussen en schimmels.

Wordt geleverd per 2 stuks

€ 34,99 € 28,92 (21%)
4-5 werkdagen
Meer informatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 4-5 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

Cavalor Derma Wash is een hygiënische shampoo op basis van chloorhexidine die gebruikt wordt om paarden met een schilferige huid, doffe vacht of huidaandoening te wassen. Het is ook de ideale shampoo om paarden die nieuw op stal zijn te wassen om infecties te voorkomen. Vergeet niet dat de vacht de spiegel is van de interne gezondheid van je paard. Een doffe vacht kan veroorzaakt worden door een probleem binnenin waardoor voedingsstoffen niet optimaal benut worden.    

Cavalor Derma Wash en Derma Spray zijn pH neutraal. In tegenstelling tot onze huid, die een natuurlijke zuurtegraad van 4,0 - 5,5 heeft, is de optimale pH van de paardenhuid 7,0 - 7,4. Wanneer we producten met een lage pH (vb. shampoos voor mensen) gebruiken wordt het vocht uit de huid geabsorbeerd en resulteert dit in een droge, schilferige huid. Middelen met een hoge pH (vb sterke reinigingsmiddelen) zullen de natuurlijke talg absorberen waardoor de huid gevoelig wordt voor infecties. Daarnaast is Cavalor Derma Wash verrijkt met glycerine. Dit zal ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd wordt en de vacht gaat glanzen.

Naast het gebruik van Cavalor Derma Wash als shampoo kan het ook gebruikt worden om dekens, zadeldoeken en leder te reinigen. Voor het reinigen van wondjes of genitaliën kun je beter Cavalor Derma Spray gebruiken. Deze bevat dezelfde actieve stoffen maar geen zeep.

Gebruik:
Doe een beetje (+- 30 ml) Cavalor Derma Wash in een emmer met lauwwarm water of breng direct met een spons aan op het hele lichaam of een specifieke plek. Laat alles even intrekken en spoel daarna goed af met water. Om infecties te vermijden kan het een goede gewoonte zijn om maandelijks – of na een intensief contact met andere paarden (vb. kamp of wandeling) - het paard eens te wassen met Cavalor Derma Wash. Cavalor Derma Wash kan ook gebruikt worden om je leder of andere uitrusting te ontsmetten. Gebruik 30 ml Cavalor Derma Wash in je wasmachine in de plaats van wasmiddel om textiel te reinigen.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2