Cavalor Dry Feet Natural 5x 250 ml

De vernieuwde, natuurlijke formule van Cavalor® Dry Feet op basis van pre- en probiotica voorziet de zool en straal van een beschermende en goede microflora die actief pathogenen verdringt. Dit product wordt wereldwijd gebruikt door dierenartsen, hoefsmeden, grooms en ruiters om zachte delen in de hoef te behandelen.

Rotstraal is een veelvoorkomende bacteriële infectie aan de hoef, ter hoogte van de straal. Paarden met diepe groeven en nauwe hielen lopen een hoger risico om rotstaal te krijgen. Zelfs wanneer de omgeving van uw paard zo proper mogelijk gehouden wordt, blijven er toch steeds pathogenen aanwezig. Paarden staan dikwijls in een stal waar mest ligt of een natte, modderige paddock.


Deze omgeving is ideaal voor anaerobe bacteriën om te overleven in de hoeven en daar schade aan te richten. Door het beschadigde weefsel kunnen ze zelfs de gevoelige structuren van de hoef onder de straal bereiken en kreupelheid veroorzaken.


De nieuwe formule van Cavalor ® Dry Feet is 100 % natuurlijk en bevat een combinatie van goede bacteriën (probiotica) en inuline (prebiotica). De inuline stimuleert de probiotica aanwezig in het product in hun activiteit en eveneens de reeds aanwezige goede micro-organismen op de hoef. Samen koloniseren ze het ganse hoefoppervlak waardoor slechte bacteriën, die bijvoorbeeld rotstraal veroorzaken, actief verdrongen worden.

Wordt geleverd per 5 stuks.

€ 104,94 € 86,73
4-5 werkdagen
Meer informatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 4-5 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

De nieuwe formule van Cavalor® Dry Feet werd uitvoerig getest door mensen wiens paard last had van rotstraal:

Snelheid resultaat: Meer dan 98 % van de gebruikers zag een merkbaar verschil na 10 dagen, meer dan 60 % zelfs binnen de 5 dagen.

Doeltreffendheid: 89 % van de testpersonen vonden Cavalor Dry Feet Natural even goed of beter werken dan een ander product dat ze probeerden

Gemiddelde beoordeling: Er werd gevraagd hoe tevreden ze waren met het resultaat van Cavalor Dry Feet natural waarbij 1 helemaal niet tevreden en 5 zeer tevreden. Testers gavan gemiddeld een 4,2

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2