Cavalor PodoGuard (500ml)

Cavalor PodoGuard combineert een voedende olie met een uniek essentiële olie voor een verbeterde hoefvorming en kwaliteit. De actieve ingrediënten van Cavalor PodoGuard zorgen voor een betere hoefvorming door de intense voeding tot diep in de hoef. Het verzorgt een optimale vochtbalans, waardoor gescheurde hoeven kunnen herstellen. De aanwezigheid van een specifieke essentiële olie zorgt voor een bacterieremmende werking.

Gewicht 0,50 KG
Levertijd 3-4 werkdagen
Op voorraad
33085
€ 23,30 € 19,26 (21%)
Meer informatie
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

Cavalor PodoGuard combineert twee oliën: een voedende olie, met ingrediënten die tot diep in de hoef worden geabsorbeerd; en een unieke essentiële olie voor een optimale groei, ontwikkeling en kwaliteit van de hoef. De essentiële olie helpt ook om de groei en voortplanting van bacteriën te onderdrukken, wat een gezondere hoef tot gevolg heeft. Cavalor PodoGuard creëert een ideaal vochtgehalte, en dit helpt beschadigde hoeven te herstellen terwijl een nieuwe, gezonde hoef zich ontwikkelt. 

Gebruik:
Breng Cavalor® PodoGuard via de borstel meermaals per week aan op de buitenkant van de gereinigde hoef. Enkel geschikt voor uitwendig gebruik.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5