Cavalor ProScent 500 ml

De lente en het mooie weer, zalig! Het kriebelt om weer met de paarden de natuur in te gaan. Jammer genoeg denken vliegen, dazen, muggen en andere insecten daar ook zo over. Cavalor® ProScent heeft een heerlijk parfum dat de geur van paarden en hun zweet, wat paarden net zo aantrekkelijk maakt voor insecten, neutraliseert. Het vormt een natuurlijke en doeltreffende bescherming. Ideaal tijdens die zomerse rit!

€ 23,99 € 19,83
4-5 werkdagen
Meer informatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 4-5 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

Dat we houden van de kracht van de natuur is geen geheim. Planten en hun actieve stoffen worden al van oudsher gebruikt in geneesmiddelen, verzorgingsproducten, parfum en insectenweringsmiddelen. Cavalor® ProScent is een gloednieuwe blend van essentiële oliën die de natuurlijke lichaamsgeur van je paard neutraliseert. Het frisse botanische parfum ruikt heerlijk. Althans, zo wordt het door ons ervaren. Toch is dat niet de enige reden waarom we de oliën van onder andere Lemon Eucalyptus, Tea Tree en Lavendel selecteerden.

Lemon Eucalyptus (Corymbia citriodora) bevat citriodiol, een component die een sterke geur heeft die van nature onaangenaam is voor muggen en andere vliegende insecten. Het wordt vaak als veilig en efficiënt alternatief gebruikt voor DEET. Lavendel (Lavandula angustifolia) is een vaak voorkomende geurstof. Ze bevat geraniol als actief bestanddeel dat een verzachtend effect heeft op de huid en insect-werend is. Tea tree (Melaleuca alternifolia) houdt bovendien de vacht gezond en heeft volgens recente onderzoeken ook insect-afwerende eigenschappen. Cavalor® ProScent camoufleert bijgevolg niet alleen de geur van paarden en hun zweet, het bevat ook geurstoffen die actief de insecten op een afstand houden waardoor jij en je paard minder lastiggevallen worden.

Cavalor® ProScent zorgt niet alleen voor een frisse geur, het beschermt ook tegen andere huidinfecties en houdt de vacht glanzend en gezond.

Spray Cavalor® ProScent op de vacht om de geur van paarden en hun zweet te neutraliseren. Waarschuwing: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Contact met de ogen vermijden.

Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2