Cavalor Take it Easy Paste (box)

Cavalor® Take It Easy in pastavorm helpt stress snel te beheersen waardoor je paard rustiger en beter gefocust aan
de start komt. Cavalor® Take It Easy bevordert de rust en ontspanning bij tijdelijke stresssituaties. Het bevat een hoge dosis L-tryptofaan, dat door de combinatie met vitamine B1 snel en efficiënt door het lichaam kan opgenomen worden.
Tryptofaan stimuleert de productie van serotonine, een lichaamseigen stof die de natuurlijke verdediging tegen stress vormt. De pasta in een orale spuit maakt Cavalor® Take It Easy ideaal om te gebruiken tijdens wedstrijden om rust en concentratie te bevorderen.

Gewicht 0,36 KG
Levertijd 3-4 werkdagen
Op voorraad
33071
€ 111,10 € 91,82 (21%)
Meer informatie
Biologisch Nee
GMP+ Nee
Voederwaarde.nl Nee

L-tryptofaan: tryptofaan stimuleert serotonine, een anti-stress hormoon dat van nature uit geproduceerd wordt door het lichaam.

Vitamine B1: helpt bij de impulsoverdracht aan de zenuwen, ondersteunt de bijnieren en heeft een kalmerend effect.

Magnesiumcitraat: Organische, goed opneembare bron van magnesium. Magnesium heeft een relaxerende werking en helpt de spieren te ontspannen.

Gebruik:
Er is geen universele aanpak voor stress bij paarden. Ieder paard reageert anders. De aanbevolen dosering is: 20 g de avond voor, 20 g de ochtend van en 20 g 1 uur voor de stresssituatie. Afhankelijk van de stresssituatie en de daarmee gepaard gaande mate van stress kan de dosis aangepast worden naar minimum 20 g tot maximaal 180 g 24 uur voor de stresssituatie, verdeeld over verschillende keren. 1 spuit = 60 g.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5