APRIL IS DE MAAND VAN HET VEULEN: 20% korting op alle veulenbrokken van Subli, Voermeesters en Masters!
Gebruik de code: VEULEN20%

Stalbedding

Koop de juiste stalbedding voor je paardenstal bij Paardenvoer.nl. Wij bieden drie soorten aan, zaagsel, houtvezel en vlas. Alle soorten worden in handzame balen verpakt en zijn grotendeels stofvrij. Ideaal voor de luchtkwaliteit in de stal.

Verschillen tussen vlas, zaagsel en houtvezel?

Elk product heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Prijs is ook nog belangrijk. Zaagsel is over het algemeen het goedkoopst. Vlas komt daarna en houtvezel is wat duurder. Zaagsel heb je vaak ook meer nodig en geeft meer onderhoud aan je stal. Een zaagsel stal zal sneller vies worden dan een stal met vlas. Dit mede te maken met het opnemen van vocht. Houtvezel geeft wat meer houtgeur aan je stal, waardoor het een frisser uiterlijk krijgt. Belangrijkste is vaak de arbeidsintensiteit bij een stal. Vlas zorgt ervoor dat je minder vaak de stal uitmest. Daar haal je eerder alleen de vieze plekken weg en strooi je wat bij. Bij een zaagsel of houtvezel stal, zal je sneller een nieuwe bedding aanbrengen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Snel en eenvoudig vlas, zaagsel en houtvezel bestellen

Wij werken met drie producten voor stalbedding. Wij leveren zaagsel, vlas en houtvezel. Elk type bedding is anders, maar in alle gevallen geschikt voor de paarden stal. Los van dat elke bedding geschikt is voor de paardenstal, zijn er verschillen. Bij de verschillende producten lees je de achtergronden. Vlas absorbeert bijvoorbeeld veel vocht en zaagsel ligt wat zachter. Paard zal het zaagsel ook niet zo snel opeten. Bij vlas kan dit nog weleens voorkomen. Beter is dat ze dat niet doen. En houtvezel geeft een luchtig bed met een mooie frisse (geur) uitstraling. Hierdoor blijft over het algemeen (lange) tijd een houtgeur hangen.

Stalbedding bij Paardenvoer.nl

Wij leveren standaard binnen 2 werkdagen alle strooisels, voer en aanverwante artikelen bij je thuis of in de stal. Wil je een andere leverdag, dan kun je het eenvoudig aangeven. En het mooie is, vanaf 300 kilo is de zending geheel gratis. Onze zendingen worden geleverd op eenmalige pallets maar in het geval van de stalbedding gaat dat helaas niet. Hierdoor wordt er statiegeld bij een volle pallet opgeteld (23 euro). Meer informatie nodig? Bel (0317-499598) of WhatsApp met ons. Mailen mag ook of een berichtje via Facebook Messenger.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5