Paardenmuesli voor precies dat beetje extra

Paarden zijn gebaat bij een zo stabiel mogelijk rantsoen, vanwege hun gevoelige darmflora. Wijzigingen in het rantsoen moeten daarom zoveel mogelijk worden voorkomen. Muesli’s kunnen een prima aanvulling zijn op het dagelijkse menu, maar moeten wel met zorg worden gegeven. 

Muesli ’s in allerlei varianten

Geen situatie is gelijk en geen enkel paard is hetzelfde. Wil je voor elk van je paarden en/of pony’s alleen het allerbeste? Kies dan voor een passende muesli, met precies die toevoegingen en smaak die past bij het paard of de pony waar je het aan voert. Zo zijn er bijvoorbeeld veel paarden die specifieke vitaminen, mineralen en sporenelementen nodig hebben door de (sport)prestaties die ze leveren. Voor hen zijn sportmuesli ’s (bijvoorbeeld Voerrmeesters Sportmuesli) het meest geschikt. Aan de andere kant zijn er ook de veelal voornamelijk in de wei lopende recreatiepaarden, de oudere paarden en de sobere rassen zoals IJslanders, Fjorden en Haflingers. En misschien is jouw paard wel juist een combinatie van dit alles. Wat je paarden ook doen, er bestaat altijd een passende en smakelijke soort paardenmuesli voor ze.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paardenvoer met en zonder haver of melasse

Zoek je een muesli zonder haver [https://www.paardenvoer.nl/subli-zonder]? Bij zowel Subli, Voermeesters en Masters vind je er verschillende soorten van. Wil je geen melasse of toegevoegde suikers geven aan je paard? Of juist een breed assortiment aan toegevoegde vezels of kruiden? Ook daarvoor bestaan diverse mogelijkheden. Zelfs een paardenmuesli met extra magnesium [https://www.paardenvoer.nl/masters-sereen-muesli] behoort tot de opties. Toevoeging van magnesium werkt positief en rustgevend op paarden die snel last van stress hebben. Wat voor alle muesli ’s geldt is dat ze bestaan uit in zijn geheel ontsloten granen en onder andere daardoor lekker licht verteerbaar zijn. Ook van smaak zijn ze perfect, ze ruiken heerlijk en paarden zijn er dol op. Extra lekker en gezond, met zorg samengesteld door professionals. En met resultaat, bij menig grote (sport)stal worden muesli ‘s aan het dagelijkse rantsoen toegevoegd.

Voedingsadvies van krachtvoer kenners

Het voeren van muesli ‘s voegt veel toe aan afwisseling op en verrijking van een standaard menu van brokken of granen. Extra smaak, vitamines, mineralen en vaak ook extra kauwbewegingen. Aan veel muesli ‘s worden grove, plantaardige vezels toegevoegd waar een paard vrij lang op moet kauwen. Zeker wanneer je zelf fijn en klein geperste soorten brokvoer geeft, dan is het toevoegen van extra grove muesli verstandig. Het verlengt de kauwtijd en verbetert daarmee de voedselopname van je paard.

Elk type muesli van Subli, Masters en Voermeesters is gecertificeerd, zo heb je altijd zekerheid over de herkomst van de ingrediënten. De exacte voederwaardes van paardenmuesli vind je bij elk product duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Meer informatie over onze soorten voer en paardenmuesli vind je op de websites van SubliMasters en Voermeesters. Vragen? Bel ons voor een persoonlijk en helder advies. Bestel direct of login in en maximaal 2 werkdagen later staat de muesli thuis of op stal in je voerkamer.

ONZE MERKEN