Paardensnacks (snoepjes) voor paarden

Je paard of pony wil je af en toe wel eens iets anders geven dan alleen ruw- en krachtvoer. Een lekkere beloningssnack tussendoor valt altijd in goede aarde. Maar, wat geef je dan voor snack? Allereerst iets wat lekker is natuurlijk, maar het liefst ook nog gezond. Een tussendoortje dat daadwerkelijk iets gezonds toevoegt aan het rantsoen van je paarden is het mooiste. Uiteraard zijn de mogelijkheden divers. Je kunt kiezen voor stukjes appel, peer of wortel. Maar die moet je dan wel zelf vooraf snijden en verse producten blijven niet lang bruikbaar. De keuze voor paardenbrokken of speciale paardensnacks en paardensnoepjes is dan veel beter. Op deze website vind je precies de snacks die samengesteld zijn door ervaringsdeskundigen, die weten wat handig, lekker en gezond voor paarden is.

Speciale paardensnacks: geurig en gezond

Kiezen voor het geven van een verantwoorde paardensnack is het beste voor alle paarden en pony’s. Vroeger kregen ze suikerklontjes of pepermunt, maar dat is gelukkig zo goed als verleden tijd. Pure suiker is niet gezond voor paarden, ze kunnen er ziek van worden. Een snack geven zorgt voor extra speekselvorming en ontspanning van de mond. En kauwend paard ontspant in zijn geheel beter. Wat wel prettig is tijdens het rijden toch? Een veel gezonder alternatief dan suiker zijn de speciale paardensnacks die je hier kant en klaar aantreft.

Pure suiker is niet gezond voor paarden, ze kunnen er ziek van worden

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deze snacks hebben precies de juiste vorm en afmeting voor paarden en pony’s en zijn ook met een bit in de mond prima eetbaar. Ze passen goed in je zak en zijn lang houdbaar. Vind je de snacks net iets te groot voor met een bit in? Breek er een paar door en je doet er dubbel zo lang mee. Toevoeging van extra en smaakvolle kruiden en vitaminen ondersteunen meteen de algehele gezondheid van je paard.

Beloning voor een positief trainingsresultaat

Een paard of pony correct trainen valt of staat met goede timing en het belonen op precies het juiste moment. Wanneer je zorgt dat je voorafgaand aan de training een paar paardensnacks zoals paardensnoepjes of een handje grote stevige paardenbrokken in je zak hebt, dan boek je zeker snel resultaat. De speciale paardensnacks ruiken heerlijk, naar appel of kruiden bijvoorbeeld. Elk paard zal letterlijk zijn beste beentje voor gaan zetten voor een snack. Het leren dat presteren een snack oplevert duurt maar een paar minuten. Paarden zijn slim en snacks inzetten tijdens de training loont zich altijd. Pas het snoep ook eens toe voor het vlot uit de wei halen van je paarden en/of pony’s en je zult zien dat de dagelijkse omgang met de dieren ook veel baat heeft bij een gepaste beloning met snacks.

Paardensnacks online bestellen

Voor de zo goed mogelijke verzorging van je paarden en/of pony’s is het beste ruw- en krachtvoer een eerste voorwaarde. Net zoals schoon drinkater, een zacht schoon stalbed, frisse lucht, beweging, gezelschap en ondersteunende supplementen. En natuurlijk af en toe een lekkere snack tussendoor. Bestel al je ruwvoer, krachtvoer en supplementen inclusief paardensnacks op één en hetzelfde adres via Paardenvoer.nl. Meer informatie over paardenvoeding of onze producten? Kijk op de merkenpagina’s Subli, Voermeesters of Masters diervoeding. Of neem contact op met de klantenservice voor een persoonlijk en helder voeradvies. Specifiek op elk paard afzonderlijk toegespitst door deskundigen met verstand van voer en paarden.

Paardenvoer kopen bij Paardenvoer.nl

Welkom op de website Paardenvoer.nl. Paardenvoer.nl is dé website voor het online kopen van paardenvoer. Op onze website bestel je eenvoudig en snel allerlei soorten paardenvoer waarmee jij je paard of pony fit en gezond kunt houden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor voer voor hobbydieren, zoals honden, pluimvee, schapen en geiten.

Paardenvoeding online kopen in deze webshop is zeer gemakkelijk. Via het menu en de filteropties beland je snel bij het juiste product. Daarnaast kun je ook de zoekfunctie gebruiken om te vinden wat je nodig hebt. In enkele klikken voeg je het product toe aan de winkelwagen om het paardenvoer van je keuze te bestellen. De bestelde paardenvoeders worden altijd binnen twee werkdagen geleverd. Bestellingen vanaf 300 kilogram worden zelfs gratis bezorgd binnen Nederland en op de Waddeneilanden tegen een toeslag.

Kwalitatieve paardenvoeders

Je vindt in deze webshop voornamelijk paardenvoeders in zakgoed, maar ook likstenen, lijnzaadolie en Subli smikkels. Paardenvoer.nl is een webshop van Voermeesters B.V. – groothandel in paardenvoer en de producent van topmerken in voer voor paarden, zoals Voermeesters, Subli en Masters. In ons uitgebreide online aanbod is daarom uitsluitend hoogstaand paardenvoer van deze merken opgenomen. Bijvoorbeeld puur en natuurlijk paardenvoer, gemaakt van natuurlijke grondstoffen. In de webshop bestel je ook gemakkelijk paardenvoer voor specifiek gebruik, zoals de beste basis- en onderhoudsvoeding, maar ook speciale voeding voor sportpaarden, paardenvoeders gericht op prestaties of het voeren van paarden in de fokkerij. Daarnaast bieden wij verschillende snacks en specialiteiten aan en verkopen wij voeding voor het paard met een speciale voedingsbehoefte.

Paardenvoeding online kopen

Voor het kopen van de beste paardenvoeders van hoogstaande kwaliteit en een compleet aanbod ben je bij Paardenvoer.nl dus aan het juiste adres. Plaats vandaag nog een online bestelling en het paardenvoer wordt in twee werkdagen geleverd. In deze webshop geldt een minimale bestelwaarde van €59,95 incl. BTW en verzendkosten. Vanaf 300 kilogram bezorgen wij paardenvoeders zelfs geheel gratis binnen Nederland (verzendkosten Waddeneilanden: €50,-).

Persoonlijk voeradvies nodig of heb je vragen over ons assortiment of voorwaarden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!