Paardenvoer

Je zoekt advies in paardenvoer?

Er is ontzettend veel te kiezen als het gaat om paardenvoer. De ingrediënten verschillen ook nog per product. Het ene product bevat meer suiker dan het ander. Het ene voer bevat veel energie, de ander juist niet. Muesli of standaard brok? Kortom genoeg te kiezen voor het paard. Wij hebben specialisten in huis die graag met jou meekijken. Bel ze daarom op voor een goed advies. Zij zijn elke dag bezig met de producten en weten wat in jouw situatie kan passen.

Alle soorten paardenvoer op een rij

Er zijn diverse soorten paardenvoer. Om het onderscheid goed in beeld te brengen, zetten we de soorten op een rij:

 • Krachtvoer – De typische brok die we kennen. Zoals de Subli Basisbrok bijvoorbeeld, hierbij worden alle grondstoffen geperst tot een brok.
 • Krachtvoer van muesli – Een mix van diverse grondstoffen en niet samen geperst. De Voermeesters Vezels & Kruiden bijvoorbeeld. Voor je paard een echte maaltijd met structuur. Nadeel kan dat niet alles wordt opgegeten.
 • Supplementen – Vele soorten extra grondstoffen als aanvulling op het voer. Lijnzaad olie bijvoorbeeld.
 • Ruwvoerders – Een mix van ruwvoer of je kiest uit enkelvoudige ruwvoer zoals een Luzerne.

Naast dit alles is er natuurlijk het standaard hooi, kuilgras en gras. Bovenstaande is geschikt als aanvulling op het ruwvoer dat je paard elke dag al krijgt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 75

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Masters Basis-Sport 10 MM
  € 9,25 per zak van 20 kg € 8,49 (9%)
 2. Masters Basis-Sport 5 MM
  € 9,25 per zak van 20 kg € 8,49 (9%)
 3. Masters Horsemix-compleet
  € 13,16 per zak van 20 kg € 12,07 (9%)
 4. Masters Slobber
  € 8,63 per zak van 15 kg € 7,92 (9%)
 5. Voermeesters Ruwvoermix Royaal
  € 17,99 per stuk van 15 kg € 16,50 (9%)
 6. Masters Revalidatie-rust
  € 15,48 per zak van 20 kg € 14,20 (9%)
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 75

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eerlijke paardenvoer

Wij maken eerlijk paardenvoer. Een brok met transparantie. Jij weet hierdoor precies wat je krijgt. Voermeesters B.V., de maker achter deze website, is lid van voerderwaarde.nl. Een systeem waarmee de waardes van de brokken inzichtelijk worden. Eerlijk voer dus. De grondstofsamenstelling is hierdoor openbaar.

Over paardenvoer.nl

Paardenvoer online, de naam zegt het al. Dit is de plek waar je paardenvoer koopt. Wij bieden drie merken aan en hebben hierdoor een compleet portfolio aan voeding. Van een traditionele brok tot aan de snacks en supplementen. Subli, Masters en Voermeesters zijn de merken die wij maken en leveren. Wij leveren binnen 2 werkdagen in heel Nederland. Uitgezonderd zijn de Waddeneilanden. Daar leveren we ook, alleen niet standaard. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Paardenvoer.nl.  

Paardenvoer kopen bij Paardenvoer.nl

Welkom op de website Paardenvoer.nl. Paardenvoer.nl is dé website voor het online kopen van paardenvoer. Op onze website bestel je eenvoudig en snel allerlei soorten paardenvoer waarmee jij je paard of pony fit en gezond kunt houden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor voer voor hobbydieren, zoals honden, pluimvee, schapen en geiten.

Paardenvoeding online kopen in deze webshop is zeer gemakkelijk. Via het menu en de filteropties beland je snel bij het juiste product. Daarnaast kun je ook de zoekfunctie gebruiken om te vinden wat je nodig hebt. In enkele klikken voeg je het product toe aan de winkelwagen om het paardenvoer van je keuze te bestellen. De bestelde paardenvoeders worden altijd binnen twee werkdagen geleverd. Bestellingen vanaf 300 kilogram worden zelfs gratis bezorgd binnen Nederland en op de Waddeneilanden tegen een toeslag.

Kwalitatieve paardenvoeders

Je vindt in deze webshop voornamelijk paardenvoeders in zakgoed, maar ook likstenen, lijnzaadolie en Subli smikkels. Paardenvoer.nl is een webshop van Voermeesters B.V. – groothandel in paardenvoer en de producent van topmerken in voer voor paarden, zoals Voermeesters, Subli en Masters. In ons uitgebreide online aanbod is daarom uitsluitend hoogstaand paardenvoer van deze merken opgenomen. Bijvoorbeeld puur en natuurlijk paardenvoer, gemaakt van natuurlijke grondstoffen. In de webshop bestel je ook gemakkelijk paardenvoer voor specifiek gebruik, zoals de beste basis- en onderhoudsvoeding, maar ook speciale voeding voor sportpaarden, paardenvoeders gericht op prestaties of het voeren van paarden in de fokkerij. Daarnaast bieden wij verschillende snacks en specialiteiten aan en verkopen wij voeding voor het paard met een speciale voedingsbehoefte.

Paardenvoeding online kopen

Voor het kopen van de beste paardenvoeders van hoogstaande kwaliteit en een compleet aanbod ben je bij Paardenvoer.nl dus aan het juiste adres. Plaats vandaag nog een online bestelling en het paardenvoer wordt in twee werkdagen geleverd. In deze webshop geldt een minimale bestelwaarde van €59,95 incl. BTW en verzendkosten. Vanaf 300 kilogram bezorgen wij paardenvoeders zelfs geheel gratis binnen Nederland (verzendkosten Waddeneilanden: €50,-).

Persoonlijk voeradvies nodig of heb je vragen over ons assortiment of voorwaarden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!