Snacks

Je paard of pony wil je af en toe wel eens iets anders geven dan alleen ruw- en krachtvoer. Een lekkere beloningssnack tussendoor valt altijd in goede aarde. Maar, wat geef je dan voor snack? Allereerst iets wat lekker is natuurlijk, maar het liefst ook nog gezond. Een tussendoortje dat daadwerkelijk iets gezonds toevoegt aan het rantsoen van je paarden is het mooiste. Uiteraard zijn de mogelijkheden divers. Je kunt kiezen voor stukjes appel, peer of wortel. Maar die moet je dan wel zelf vooraf snijden en verse producten blijven niet lang bruikbaar. De keuze voor paardenbrokken of speciale paardensnacks en paardensnoepjes is dan veel beter. Op deze website vind je precies de snacks die samengesteld zijn door ervaringsdeskundigen, die weten wat handig, lekker en gezond voor paarden is.

Speciale paardensnacks: geurig en gezond

Kiezen voor het geven van een verantwoorde paardensnack is het beste voor alle paarden en pony’s. Vroeger kregen ze suikerklontjes of pepermunt, maar dat is gelukkig zo goed als verleden tijd. Pure suiker is niet gezond voor paarden, ze kunnen er ziek van worden. Een snack geven zorgt voor extra speekselvorming en ontspanning van de mond. En kauwend paard ontspant in zijn geheel beter. Wat wel prettig is tijdens het rijden toch? Een veel gezonder alternatief dan suiker zijn de speciale paardensnacks die je hier kant en klaar aantreft.

Pure suiker is niet gezond voor paarden, ze kunnen er ziek van worden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deze snacks hebben precies de juiste vorm en afmeting voor paarden en pony’s en zijn ook met een bit in de mond prima eetbaar. Ze passen goed in je zak en zijn lang houdbaar. Vind je de snacks net iets te groot voor met een bit in? Breek er een paar door en je doet er dubbel zo lang mee. Toevoeging van extra en smaakvolle kruiden en vitaminen ondersteunen meteen de algehele gezondheid van je paard.

Beloning voor een positief trainingsresultaat

Een paard of pony correct trainen valt of staat met goede timing en het belonen op precies het juiste moment. Wanneer je zorgt dat je voorafgaand aan de training een paar paardensnacks zoals paardensnoepjes of een handje grote stevige paardenbrokken in je zak hebt, dan boek je zeker snel resultaat. De speciale paardensnacks ruiken heerlijk, naar appel of kruiden bijvoorbeeld. Elk paard zal letterlijk zijn beste beentje voor gaan zetten voor een snack. Het leren dat presteren een snack oplevert duurt maar een paar minuten. Paarden zijn slim en snacks inzetten tijdens de training loont zich altijd. Pas het snoep ook eens toe voor het vlot uit de wei halen van je paarden en/of pony’s en je zult zien dat de dagelijkse omgang met de dieren ook veel baat heeft bij een gepaste beloning met snacks.

Paardensnacks online bestellen

Voor de zo goed mogelijke verzorging van je paarden en/of pony’s is het beste ruw- en krachtvoer een eerste voorwaarde. Net zoals schoon drinkater, een zacht schoon stalbed, frisse lucht, beweging, gezelschap en ondersteunende supplementen. En natuurlijk af en toe een lekkere snack tussendoor. Bestel al je ruwvoer, krachtvoer en supplementen inclusief paardensnacks op één en hetzelfde adres via Paardenvoer.nl. Meer informatie over paardenvoeding of onze producten? Kijk op de merkenpagina’s Subli, Voermeesters of Masters diervoeding. Of neem contact op met de klantenservice voor een persoonlijk en helder voeradvies. Specifiek op elk paard afzonderlijk toegespitst door deskundigen met verstand van voer en paarden.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze voor onze nieuwsbrief.