×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Betaling en prijzen

In deze webshop kun je op de volgende manieren veilig betalen:

iDEAL Gratis iDEAL is een veilige, snelle betaalmethode. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. 
Creditcard Gratis Veilig betalen met je Mastercard en Visa. 
PayPal 3,5% per transactie Met PayPal kun je de aankopen direct betalen, zonder een creditcard. PayPal is een gratis populaire internationale betaalmethode en geeft kopers veel bescherming en gemak.
AfterPay | Riverty  € 1.05 per transactie Om onze nieuwe klanten op een vertrouwde wijze kennis met ons te laten maken, geven wij hen eenmalig de mogelijkheid (bij de eerste bestelling) om op rekening te betalen middels AfterPay|Riverty. In dat geval heb je als nieuwe klant de mogelijk om eerste je bestelling te ontvangen en daarna heb je 14 dagen de tijd om de openstaande rekening te betalen aan AfterPay|Riverty. Vooraf controleert AfterPay|Riverty je persoonsgegevens. Hierover lees je meer in de algemene voorwaarden van AfterPay|Riverty. 
Bankcontact Gratis Bankcontact is de Belgische marktleider op gebied van digitale betalingen. Eenvoudig en snel de betaling doen in een webshop. 

 

Vragen over betaling

Wanneer je een orderbevestiging hebt ontvangen is je bestelling gelukt. Weet je niet zeker of de betaling gelukt is of heb je geen orderbevestiging ontvangen? Controleer op je rekening of er geld is afgeschreven of neem contact op met je bank. Is dit niet het geval dan is de bestelling mislukt en kun je de bestelling nog een keer plaatsen. Indien er wel geld is afgeschreven, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kortingscode

Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen kun je deze verzilveren tijdens het afronden van een order. Je kunt de code bij de betaling invoeren. Per bestelling kan één code worden ingevoerd. Let ook op de vervaldatum van de code.

Prijzen

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Daarnaast zijn paardenvoer producten zijn afhankelijk van grondstoffenprijzen, hierdoor kunnen de prijzen per periode wisselen. Wij proberen in ieder geval zo min mogelijk een prijswijziging door te voeren. 

Bij een aantal artikelen geldt onze staffelkorting (oplopende korting o.b.v. kilo's) niet. Dit zijn zogenaamde 'stuks-artikelen'. Het betreffen hier producten uit de categorieën: supplementen, snacks en ruwvoer(mixen). Deze stuks-artikelen tellen ook niet mee in de korting verdeling bij de gehele winkelwagen. Wel tellen ze mee voor de eventuele gratis verzending in Nederland (vanaf 300 kilo).