- MAAND VAN HET SPORTPAARD - 
10% korting op Masters Sport-Extra, Voermeesters Sport en Subli Sportbrok+
Gebruik de code: SPORTPAARD10

Betaling en prijzen

In deze webshop kun je op de volgende manieren veilig betalen:

iDEAL Gratis iDEAL is een veilige, snelle betaalmethode. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. 
Creditcard Gratis Veilig betalen met je Mastercard en Visa. 
PayPal 3,5% per transactie Met PayPal kun je de aankopen direct betalen, zonder een creditcard. PayPal is een gratis populaire internationale betaalmethode en geeft kopers veel bescherming en gemak.
AfterPay € 1.05 per transactie Eerst de producten zien en dan pas betalen. Nadat de producten zijn geleverd, heb je 14 dagen de tijd om de rekening te betalen aan Afterpay. Afterpay controleert voordat je bestelt je persoonsgegevens. Hier kun je meer over lezen in de algemene voorwaarden van Afterpay
Bankcontact Gratis Bankcontact is de Belgische marktleider op gebied van digitale betalingen. Eenvoudig en snel de betaling doen in een webshop. 


Vragen over betaling

Wanneer je een orderbevestiging hebt ontvangen is je bestelling gelukt. Weet je niet zeker of de betaling gelukt is of heb je geen orderbevestiging ontvangen? Controleer op je rekening of er geld is afgeschreven of neem contact op met je bank. Is dit niet het geval dan is de bestelling mislukt en kun je de bestelling nog een keer plaatsen. Indien er wel geld is afgeschreven, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kortingscode
Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen kun je deze verzilveren tijdens het afronden van een order. Je kunt de code bij de betaling invoeren. Per bestelling kan één code worden ingevoerd. Let ook op de vervaldatum van de code.

Prijzen
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Daarnaast zijn paardenvoer producten zijn afhankelijk van grondstoffenprijzen, hierdoor kunnen de prijzen per periode wisselen. Wij proberen in ieder geval zo min mogelijk een prijswijziging door te voeren. 

Bij een aantal artikelen geldt onze staffelkorting (oplopende korting o.b.v. kilo's) niet. Dit zijn zogenaamde 'stuks-artikelen'. Het betreffen hier producten uit de categorieën: supplementen, snacks en ruwvoer(mixen). Deze stuks-artikelen tellen ook niet mee in de korting verdeling bij de gehele winkelwagen. Wel tellen ze mee voor de eventuele gratis verzending in Nederland (vanaf 300 kilo). 

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2