Blue Monday! Alléén vandaag 15% korting op alle producten! De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand. 

Betaling

In deze webshop kun je op de volgende manieren veilig betalen:

iDEAL Gratis iDEAL is een veilige, snelle en Nederlands populairste betaalmethode. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. 
Creditcard Gratis Veilig betalen met je Mastercard en Visa. 
PayPal 3,5% per transactie Met PayPal kun je de aankopen direct betalen, zonder een creditcard. PayPal is een gratis populaire internationale betaalmethode en biedt kopers veel bescherming en gemak.
AfterPay € 1.05 per transactie Eerst de producten zien en dan pas betalen. Nadat de producten zijn geleverd heb je 14 dagen de tijd om de rekening te betalen aan Afterpay. Afterpay controleert voordat je besteld een controle uit met je persoonsgegevens. Hier kun je meer lezen over in de algemene voorwaarden van Afterpay
Bankcontact Gratis Bancontact is is de Belgische marktleider op gebied van digitale betalingen. Eenvoudig en snel de betaling doen in een webshop. 


Vragen over betaling

Wanneer je een orderbevestiging hebt ontvangen is je bestelling gelukt. Weet je niet zeker of de betaling gelukt is of heb je geen orderbevestiging ontvangen? Controleer op je rekening of er geld is afgeschreven of neem contact op met je bank. Is dit niet het geval dan is de bestelling mislukt en kun je de bestelling nog een keer plaatsen. Indien er wel geld is afgeschreven, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kortingscode
Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen kun je deze verzilveren tijdens het afronden van een order. Je kunt de code bij de betaling invoeren. Per bestelling kan één code worden ingevoerd. Let ook op de vervaldatum van de code.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze voor onze nieuwsbrief.