Betaling

In deze webshop kun je op de volgende manieren veilig betalen:

iDEAL Gratis iDEAL is een veilige, snelle en Nederlands populairste betaalmethode. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. 
Creditcard Gratis Veilig betalen op internet met extra beveiligingscode.
PayPal 3,5% per transactie Met PayPal kun je de aankopen direct betalen, zonder een creditcard. PayPal is een gratis populaire internationale betaalmethode en biedt kopers veel bescherming en gemak.
AfterPay € 1.05 per transactie Een betaalproces waarbij klantvriendelijkheid centraal staat. Eerst zien, dan betalen. Daarmee lijkt de werking van AfterPay op die van de papieren acceptgiro. AfterPay maakt het online kopen van producten en diensten veilig en met een comfortabele betalingstermijn van 14 dagen.


Vragen over betaling
Wanneer je een orderbevestiging hebt ontvangen is je bestelling gelukt. Weet je niet zeker of de betaling gelukt is of heb je geen orderbevestiging ontvangen? Controleer op je rekening of er geld is afgeschreven of neem contact op met je bank. Is dit niet het geval dan is de bestelling mislukt en kun je de bestelling nog een keer plaatsen. Indien er wel geld is afgeschreven, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kortingscode
Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen kun je deze verzilveren tijdens het afronden van een order. Je kunt de code bij de betaling invoeren. Per bestelling kan één code worden ingevoerd. Let ook op de vervaldatum van de code.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze voor onze nieuwsbrief.