×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Retourneren

Het herroepingsrecht 
Als Paardenvoer.nl gaan wij voor tevredenheid. Ben jij niet geheel tevreden over je aankoop dan mag je zonder opgave van een reden de overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen herroepen (Wet 'Verkoop op afstand'). Belangrijk hierbij is wel dat de voerproducten niet zijn geopend. De eventuele transsportverpakking mag wel zijn geopend/verwijderd. Is een product toch geopend nadat deze is verstuurd, dan is de kwaliteit niet meer hetzelfde als voor de opening van het product. Hierdoor is de waardevermindering 100%. Het is logischerwijs wel toegestaan om het product te beoordelen net zoals je dat normaal in een winkel doet.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door je aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. De termijn verstrijkt nadat je het laatste product van een bestelling hebt ontvangen. Een bestelling kan in meerdere batches worden geleverd door onvoorziene omstandigheden.

Heb je besloten dat je de overeenkomst wilt ontbinden (herroepen), dan moeten de producten uiterlijk 14 dagen na je herroeping aan ons te worden geretourneerd. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail met bijvoorbeeld het ingevulde retourformulier) op de hoogte stellen dat je de overeenkomst herroept. Wij vragen je om eerst contact op te nemen met ons over de wijze van retourneren en wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Retouradres:
Voermeesters B.V.
Postweg 160
6741 MN Lunteren

Onze klantenservice is bereikbaar op 0317-499598 van maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. Op werkdagen kun je ons ook WhatsAppen op dat nummer. Per e-mail kan ook op klantenservice@paardenvoer.nl

De kosten voor het retoursturen van je bestelling of enkele producten van een bestelling zijn altijd voor jou als koper. Indien de zending niet retour kan worden gestuurd via het reguliere netwerk van pakketbezorging (DHL, PostNL e.d) dan zijn de kosten naar schatting 50 euro per zending middels ons eigen vervoer in Nederland. Dit betreft een indicatie en kan per zending afwijken. Wil je dat wij de producten bij je op komen halen? Neem dan eerst even contact met ons op. Voor buitenlandse zendingen wijkt het tarief ten alle tijde af van het eerder genoemde bedrag.

Download Modelformulier voor herroeping

Terugbetaling
Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na je herroeping, wordt het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) teruggestort via het betaalmiddel dat je hebt gebruikt bij de betaling van de bestelling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retour voor bedrijven
De wet 'Verkoop op afstand' geldt niet voor zakelijke transacties. Toch is het voor ons belangrijk dat je 100% tevreden bent over onze geleverde producten. Voor het opgeven van een retour kun je contact opnemen met de klantenservice