×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Ruwvoeranalyse

Test je ruwvoer met de Ruwvoeranalyses van Voermeesters
Ruwvoer is de basis van het rantsoen. Het ruwvoer bevat veel voedingsstoffen die je paard of pony nodig heeft. Het is alleen onmogelijk om met het blote oog te zien en te ruiken en aan de hand daarvan te bepalen wat de kwaliteit is en hoe hoog of laag de gehaltes zijn van het hooi. Met de Ruwvoeranalyse van Voermeesters weet je de exacte waardes in plaats van bandbreedtes en kun je je rantsoen daarop afstemmen. Alleen op deze manier weet je zeker dat je paard of pony alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft. 

Drie analyses mogelijk
Er zijn drie analyses beschikbaar: Basis, Plus en Compleet. Je kunt zelf bepalen of je alleen de standaard gehaltes wilt laten testen of deze wilt uitbreiden met mineralen en sporenelementen van het ruwvoer. 

Hoe werkt het? 
Wanneer je bij ons een ruwvoeranalyse bestelt, krijg je van ons een pakketje thuis gestuurd. Dit pakketje bevat: 
- Monsterzakje om je ruwvoer in te doen
- Formulier om mee te sturen met je ruwvoermonster 
- Doosje om het monsterzakje en formulier in te versturen 
- Sticker met antwoordnummer die je op het doosje kunt plakken 
- Instructiefolder 

Wanneer je het pakketje hebt ontvangen, volg je de instructies uit de folder. Vervolgens verstuur je het pakketje op middels het antwoordnummer. 

Nadat het laboratorium jouw ruwvoermonster heeft ontvangen, duurt het ongeveer 7 werkdagen voordat je de uitslag per mail zal ontvangen. Dit heeft te maken met de wijze van analyseren waardoor wij jou van exacte waardes kunnen voorzien en geen bandbreedtes weergeven.

Heb je binnen 10 werkdagen nog geen uitslag ontvangen? Kijk dan eerst nog even voor de zekerheid in spambox en neem daarna contact op met onze klantenservice via 0317- 499 595 of info@voermeesters.nl

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Grid Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Grid Lijst