Ruwvoeranalyse

Test je ruwvoer met de Ruwvoeranalyse

Ruwvoer is de basis van het rantsoen. Het ruwvoer bevat veel voedingsstoffen die je paard of pony nodig heeft. Het is alleen onmogelijk om met het blote oog te zien en te ruiken te bepalen wat de kwaliteit is en hoe hoog of laag de gehaltes zijn van het hooi. Met de Ruwvoeranalyse van Voermeesters weet je de exacte waardes in plaats van bandbreedtes en kun je je rantsoen daarop afstemmen. Alleen op deze manier weet je zeker dat je paard of pony alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft. 

Drie analyses mogelijk

Er zijn drie analyses beschikbaar: BasisPlus en Compleet. Je kunt zelf bepalen of je alleen de standaard gehaltes wilt laten testen of deze wilt uitbreiden met mineralen en sporenelementen van het ruwvoer. 

Gratis handweegschaal (op=op)

Bij aankoop van de Ruwvoeranalyse Compleet ontvang je nu tijdelijk een gratis handweegschaal. Hiermee kun je heel makkelijk wegen hoeveel ruwvoer je aan je paard/pony verstrekt en voer je dus nooit meer te veel of te weinig. Let op: op=op. Wees er dus snel bij. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Om precies te weten wat er in het ruwvoer zit heeft Voermeesters haar eigen Ruwvoeranalyse ontwikkeld. Met exacte gehaltes kun je het rantsoen nauwkeurig afstemmen op de nutriëntenbehoefte van jouw paard/pony. Productmanager Remco Zuidam: “Het unieke van deze ruwvoeranalyse is dat wij geen bandbreedtes van gehaltes geven, maar exacte waardes. Hierdoor heb je dus geen inschatting van de hoogte van de gehaltes, maar weet je het precies. Hierdoor kun je veel beter inspelen op de behoeftes van je paard of pony. “ 

Persoonlijke toelichting en advies bij uitslag

Wanneer je de uitslag van de analyse ontvangt kan het lastig zijn om de gehaltes te lezen en deze te vertalen naar een aanpassing in het rantsoen. Daarom stuurt Voermeesters een uitgebreide uitleg met de uitslag mee. Daarnaast zal Voermeesters persoonlijk contact met je opnemen. Dit biedt je de gelegenheid om vragen te stellen over de uitslag en kan de klantenservice je advies geven over een passend rantsoen dat volledig aansluit op de behoeftes van jouw paard of pony. 

Voordelen van de Ruwvoeranalyse

  • Analyse van minimaal zes gehaltes, waaronder EWpa, VREp, en suiker.
  • Je ontvangt exacte waardes van de gehaltes en geen bandbreedtes. 
  • Gratis persoonlijke toelichting en advies van onze klantenservice. 
  • Geen verzendkosten binnen NL. 
  • Geanalyseerd door een gerenommeerd laboratorium.

 

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3