Maart | De maand van het 'Verharen'
13 t/m 26 maart 2023 | 10% korting op Subli Omega 369 Mix en Voermeesters Huid Vitaal

Gebruik de kortingscode: VERHAREN10

Cavalor

Over Cavalor

Bij het merk Cavalor draait alles om de beste prestaties, het welzijn en de gezondheid van jouw paard. Niet voor niets is het merk dan ook zeer geliefd onder houders en ruiters van sportpaarden. De populariteit van Cavalor is merkbaar op internationaal niveau. De voeders worden namelijk in meer dan 50 verschillende landen verkocht. Van Europa, tot Amerika en het Midden-Oosten: waar paardensport is, vind je Cavalor voer. Cavalor is dan ook al ruim 20 jaar actief op het gebied van hoogstaande paardenvoeding voor de paardensport. Waar er eerst uitsluitend Cavalor supplementen en verzorgingsproducten voor paarden werden geproduceerd, blijft het merk zichzelf constant ontwikkelen en innoveren. Dit heeft erin geresulteerd dat het merk vandaag de dag een compleet assortiment aanbiedt, bestaande uit  onder andere hoogwaardige paardenvoeders. Je bestelt het gemakkelijk online in onze webshop.

Staat jouw Cavalor product er niet tussen? Kijk hier welk product uit ons assortiment dan wellicht geschikt voor jouw paard of pony is! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Innovatie voor elk product

Hoe ontwikkelt Cavalor producten van de allerbeste kwaliteit? Het merk realiseert dit door te innoveren en altijd te investeren in onderzoek naar (nieuwe) producten. Elk product dat wordt ontwikkeld, wordt daarna ook uitvoerig getest. Eenmaal in productie, worden uitsluitend de allerbeste ingrediënten geselecteerd en verwerkt in het product. De productielijn wordt strikt in de gaten gehouden en er worden non-stop kwaliteitscontroles uitgevoerd, om de allerbeste kwaliteit en prestaties te kunnen waarborgen. Het is dan ook niet verrassend dat de belangrijkste waarden van Cavalor paardenvoer ‘innovatie, kwaliteit en resultaat’ zijn.

Kwaliteit staat voorop

Niet alleen de producten, maar ook de grondstoffen van Cavalor voer worden uitvoerig getest. Op deze wijze kan het merk de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke factoren die een rol spelen op het gebied van kwaliteit. Naast de uitvoerige selectie van de beste ingrediënten, hanteert het merk strikte productieprocessen in haar gecertificeerde voederfabrieken waarbij er constant kwaliteitscontroles worden uitgevoerd. Ook doet Cavalor zelf onderzoek naar de effecten van de ingrediënten die in haar producten worden verwerkt. Wanneer je besluit om Cavalor voer te kopen, weet je altijd wat je paard eet. Het merk garandeert namelijk volledige traceerbaarheid van de herkomst van elk ingrediënt dat in haar producten is verwerkt.

Een compleet assortiment

Het assortiment van Cavalor is zeer compleet. Het merk biedt namelijk niet alleen voeders en supplementen aan, maar ook de benodigde verzorgingsproducten voor sportpaarden en lekkere snacks om het paard te verwennen. Heeft jouw paard bijvoorbeeld last van weke zolen? Met de handige Cavalor Dry Feet spray behandel je deze kwaal (rotstraal) en kun je de hoeven van jouw paard goed onderhouden. Je paard belonen na een sportieve inspanning? Kies dan voor Cavalor Fruities. Onze medewerkers helpen jou graag verder in het vinden van het juiste Cavalor product voor jouw paard. Neem contact op voor vrijblijvend voeradvies!

Cavalor voer en supplementen

Zeer populair zijn de voeders Cavalor Fiberforce en de voedingslijn Cavalor Strucomix. Fiberforce is voer dat de darmen helpt om optimaal te presteren en kan als aanvulling op ruwvoer worden gegeven of als rantsoen voor paarden die moeite hebben met de opname van hooi en stro. Strucomix is een structuurrijke mix die wordt gevoerd als aanvulling en is ook verkrijgbaar speciaal voor gevoelige paarden, voor pony’s en voor senioren. Daarnaast zijn er natuurlijk ook Cavalor supplementen te bestellen voor verschillende doeleinden en gebruik. Neem bijvoorbeeld Cavalor Energy Boost. Een ideale mix van elektrolyten en vitamines die vlak voor of direct na zware (sport)prestaties kan worden gevoerd.

Voer van Cavalor online bestellen

Cavalor voer bestel je gemakkelijk online op Paardenvoer.nl. Je bestelling wordt snel geleverd. In ongeveer vier tot vijf werkdagen ontvang jij je Cavalor producten. Bestellingen van meer dan 300 kilogram worden zelfs gratis verzonden.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3