×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

 Van 08 t/m 21 april
10% korting op Voermeesters Sereen, Masters Sereen en Masters Sereen Muesli
Gebruik de code SEREEN10 in je winkelmandje

Over ons

VOERMEESTERS B.V.

Paardenvoer.nl is een onderdeel van Voermeesters B.V.. Voermeesters B.V. is de producent van 3 topmerken paardenvoeders: Voermeester, Subli en Masters. Binnen deze merken kan Voermeesters B.V. verschillende voeders leveren om je paard/pony gezond en vitaal te houden. Voermeesters B.V. is een onderdeel van AgruniekRijnvallei Holding B.V. Wil je meer weten over Voermeesters B.V. en over haar merken of wil je een specifiek voeradvies voor jouw paard? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al jouw vragen. 

Het merk Voermeesters
De voeders onder het merk Voermeesters zijn gemaakt volgens de drie basisprincipes van Zuiver Voer. Zuiver Voer is voer met natuurlijke grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Door de unieke manier van produceren ontstaan structuur- en vezelrijke voeders die perfect aansluiten bij de natuurlijke behoefte van een paard. Daarnaast maakt Voermeesters gebruik van extra grote brokken (10 mm) waardoor paarden langer moeten kauwen en meer speeksel aanmaken wat de spijsvertering ondersteunt. Zo wordt elk voeder van Voermeesters een bron van kracht. Kijk op voermeesters.nl voor meer info.

Het merk Subli
Het merk Subli kent een lange historie. De basis is de passie voor paarden. Gedreven door deze passie maken we voor ieder paard het beste voer. En hoe beter wij het paard en de situatie kennen hoe wij beter kunnen helpen zo goed mogelijk voor je paard te zorgen. Het Subli-assortiment bevat naast voeders voor basis/onderhoud, sport/prestatie en fokkerij ook veel specialiteiten voor paarden met een speciale voedingsbehoefte. Het Subli-assortiment bevat ook supplementen voor situaties waarin een paard net wat extra’s nodig heeft. Kijk op subli.nl voor meer info.

Het merk Masters
De basis voor het merk Masters werd gelegd rond 1880. Kennis en vakmanschap zijn van generatie op generatie doorgegeven. Het assortiment van Masters bevat kwalitatief hoogwaardige diervoeders voor paarden, honden en hobbydieren. De voeders staan garant voor smakelijkheid, goede verteerbaarheid en uitstekende prestaties. Masters richt zich met name op de professionele paardenhouder. Kijk op mastersdiervoeders.nl voor meer info.

Naast de genoemde drie merken verkoopt Paardenvoer.nl ook nog andere merken zoals Sprayfo en Cavalor.