×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

 Van 08 t/m 21 april
10% korting op Voermeesters Sereen, Masters Sereen en Masters Sereen Muesli
Gebruik de code SEREEN10 in je winkelmandje

Voeding

Paarden goed verzorgen en het geven van goed voer zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het gezond houden van je dieren. Het geven van uitsluitend het allerbeste voer draagt daar absoluut aan bij. Op deze webshop vind je een uitgebreid assortiment paardenvoer, kun je gemakkelijk vergelijken en koop je heel eenvoudig online. Lees verder

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 98

per pagina
Tonen als Grid Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 98

per pagina
Tonen als Grid Lijst

Brok/biks

Paardenbrokken, door menig paardenliefhebber ook vaak biks genoemd vormen voor de meeste mensen de belangrijkste pijler van gegeven aanvullend paardenvoer. Het meest gevoerde krachtvoer is in ons land dan ook brok/biks. Waarbij de bekende basis/onderhoudsbrokken voor vrijwel elk type paard een prima vorm van aanvullend krachtvoer zijn. Het woord basis zegt het al: in basis geef je met dit voer wat je paard (extra) nodig heeft. Basisvoer is in prima prijs- en kwaliteitsverhoudingen verkrijgbaar en valt bij paarden en pony’s uitstekend in de smaak. Zeker wanneer het voer bestaat uit goede en traceerbare grondstoffen zoals bij Paardenvoer.nl.

Toch is het goed als je jezelf ook eens verdiept in andere mogelijkheden dan het voeren van uitsluitend basisvoer. Kijk eens na of basisvoer echt voldoende is voor jouw paarden. Zeker wanneer paarden en/of pony’s veel of zwaar werk verrichten zijn speciale sport- en prestatievoeders vaak veel beter geschikt dan basisvoer. Je dierenarts of de ervaren medewerkers van de klantenservice van Paardenvoer.nl voorzien je graag van een passend en persoonlijk advies over welk paardenvoer het meest geschikt is voor jouw paarden.

 

Paardenbrok in zak: lang houdbaar, makkelijk in opslag en gift

Het allereerste aanvullende krachtvoer bestond al eeuwen geleden uit de gift van hele granen zoals haver. Een soort oervorm van krachtvoer in de meest essentiële vorm, die nog altijd veel mensen aanspreekt omdat haver een prima energieleverancier voor paarden is. Haver wordt tegenwoordig wel vrijwel altijd verwerkt in een samengesteld paardenvoer, waaronder brokken. Brokken bevatten alle voedingsstoffen voor het behalen van de beste resultaten, ze zijn lang houdbaar en je slaat ze makkelijk op.

Vrijwel alle paarden en pony’s zijn er dol op en ook de prijs- en kwaliteitverhouding is prima. Wat wil je nog meer? Misschien dan nog net even dat type brok/biks vinden dat precies aansluit bij de behoefte van je paard? Dan is het plaatje helemaal compleet. En haal je letterlijk het allerbeste uit het voer en je paard naar boven. Wat zijn prestaties en de gezondheid alleen maar ten goede komt. Wil je meer lezen over paardenbrokken?

Wat ook een prima optie is, is het zelf nog (paard specifiek) verrijken van een basis/onderhoudsbrok met een extra aanvulling in de vorm van granen, muesli, luzerne of voedingssupplementen.