×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

 Van 08 t/m 21 april
10% korting op Voermeesters Sereen, Masters Sereen en Masters Sereen Muesli
Gebruik de code SEREEN10 in je winkelmandje

Basis / Onderhoud

Basis paardenvoer bevat alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen die een paard of pony nodig heeft. Daarmee is het de perfecte aanvulling op ruwvoer. Ook past basisvoer goed naast weidegang. Basis paardenvoeders zijn complete voeders die allround inzetbaar zijn. Het basisvoer is beschikbaar in brok en muesli. Lees verder

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 53

Pagina
per pagina
Tonen als Grid Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 53

Pagina
per pagina
Tonen als Grid Lijst

Springen, dressuur en recreatief

Basis paardenvoeders zijn geschikt voor alle paarden- en ponyrassen en voor alle disciplines. Zowel voor de sobere rassen zoals de Tinker, Haflinger of Fries, als voor de meer warmbloedige paarden is basis paardenvoer geschikt. Basis paardenvoer past ook goed naast weidegang. Let wel altijd op de energiebehoefte van jouw paard of pony. Rijd je recreatief dan is de basisbrok een mooie aanvulling op het ruwvoer. Ook voor paarden die recreatief springen of voor recreatief dressuur worden ingezet zijn de basisvoeders passend voer. Bij zware arbeid zijn de prestatie- of sportvoeders aan te raden.

Gezonde basis

Ruwvoer en krachtvoer zorgen samen voor een evenwichtige voeding voor paarden en pony’s. De basis paardenvoeders hebben een uitgebalanceerde samenstelling en bevatten alle benodigde voedingsstoffen om aan de dagelijkse behoefte van jouw paard te voldoen. De natuurlijke ingrediënten ondersteunen de spijsvertering en geven het paard een gezonde basis. De basisvoeders beschikken over alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen. Het suiker-, zetmeel- en eiwitgehalte is relatief laag in de basisvoeders. Is jouw paard of pony erg vurig? Dan kun je kiezen voor een basisvoer zonder haver.

Basisbrok of basismuesli

Kies je voor een brok of een muesli? Beide voersoorten zijn volledig krachtvoer dat naast ruwvoer gevoerd kan worden. In een brok zijn de grondstoffen gemalen en geperst. In een muesli blijven de grondstoffen intact. Het grootste verschil tussen brok en muesli is de kauwtijd. Op muesli moeten paarden wat langer kauwen dan op brok. Hierdoor produceren ze meer speeksel wat de vertering ondersteunt. Brokken zijn per kg vaak wat goedkoper.

Veel structuur en vezels

De grondstoffen in het basisvoer worden ieder op een specifieke manier bewerkt. Dit zorgt voor structuurrijke voeders die de vertering optimaal ondersteunen. Zo sluiten de voeders perfect aan bij de natuurlijke behoefte van het paard. De basisbrokken zijn beschikbaar in 5- en 10 mm brok. Bijvoorbeeld de Subli Basisbrok.

Voordelig voer

De basis paardenvoeders kenmerken zich door een voordelige prijs-kwaliteitverhouding. Je paard of pony krijgt alles binnen wat hij nodig heeft voor een mooie prijs. Wanneer je online bestelt heb je het voer binnen twee werkdagen thuis of op stal. Bekijk welke producten onze merken hebben. Wij voeren van Subli, Voermeesters en Masters.

Voedingsadvies

Twijfel je welk voer geschikt is voor jouw paard of pony? Of vraag je je af of de basisbrokken je paard voldoende voedingsstoffen bieden? Of wil je weten wat de energiebehoefte van jouw paard is? Vraag dan vrijblijvend en gratis een voedingsadvies aan. Dit kun je doen via onze klantenservice, telefoonnummer 0317-499595.