Blue Monday! Alléén vandaag 15% korting op alle producten! De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand. 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Voor elk type paardenvoer dat je via Paardenvoer.nl bestelt geldt dat de voederwaarde ervan gegarandeerd is. Dit houdt in dat je altijd weet wat erin zit en dat er ook altijd hetzelfde in zit. Deze garantie is mogelijk doordat wij de meeste van onze paardenvoeders in eigen beheer produceren. Ook voor niet door onszelf samengestelde producten garanderen wij de kwaliteit en voederwaarde. Je kunt hier van op aan omdat elk type voer gecertificeerd is via verschillende organisaties en samenwerkingsverbanden zoals Voederwaarde.nl en de internationale organisatie GMP+, die toezicht houdt op de eerlijke en verantwoorde herkomst van grondstoffen.

Op alle gekochte producten zal je tevens de houdbaarheidstermijn vinden van het product. Dit is de termijn waarbinnen wij de kwaliteit garanderen van het product en dat het houdbaar is. Mocht je meer informatie willen over kwaliteit, garantie of inhoud van onze producten, neem dan contact op. 

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze voor onze nieuwsbrief.