×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

 Van 08 t/m 21 april
10% korting op Voermeesters Sereen, Masters Sereen en Masters Sereen Muesli
Gebruik de code SEREEN10 in je winkelmandje

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Voor elk type paardenvoer dat je via Paardenvoer.nl bestelt hebben wij de voederwaarde vermeld bij het product (of anders het etiket). Dit houdt in dat je altijd weet wat erin zit. Deze garantie is mogelijk doordat wij de meeste van onze paardenvoeders in eigen beheer produceren. Ook voor niet door onszelf samengestelde producten garanderen wij de kwaliteit.Daarnaast hebben wij per product aangegeven welke aanvullende certificering erop een product zit. Zo geven wij aan of het biologische is, of de voederwaarde gegarandeerd is via Voederwaarde.nl, of er een GMP+ certificering op zit en of het gemaakt is volgens het Zuiver Voer principe.

Op alle gekochte producten zal je tevens de houdbaarheidstermijn vinden van het product. Dit is de termijn waarbinnen wij de kwaliteit garanderen van het product en dat het houdbaar is. Mocht je meer informatie willen over kwaliteit, garantie of inhoud van onze producten, neem dan contact op.