×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

 Van 08 t/m 21 april
10% korting op Voermeesters Sereen, Masters Sereen en Masters Sereen Muesli
Gebruik de code SEREEN10 in je winkelmandje

Paardensnoepjes

Paardensnoepjes, de ultieme traktatie voor jouw paard of pony

Elk paard en elke pony verdient op zijn tijd een lekkere traktatie in de vorm van een paardensnack of paardensnoepje. Een paardensnack is vaak plezier voor twee. Want niet alleen je paard geniet op zo’n moment van iets lekkers. Als eigenaar geniet je evenveel van het geven van zo’n smakelijke beloning aan je lieveling. Paardensnacks zijn trouwens niet alleen maar een verwennerij. Je kan paardensnacks en paardensnoepjes ook geven als fijne beloning na een goede prestatie, of je kan ze gebruiken om je paard of pony iets aan te leveren. Lees meer > 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Grid Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Grid Lijst

Paardensnoepjes zonder suiker, een gezonde traktatie

Een paardensnoepje moet natuurlijk lekker smaken voor je paard of pony. Maar bij Paardenvoer.nl weten we dat een lekkere smaak niet bekent dat een paardensnack veel suiker of granen moet bevatten. De paardensnoepjes van Paardenvoer.nl zijn juist samengesteld met gezonde ingrediënten die paarden en pony’s ook als erg smakelijk ervaren. Denk hierbij aan wortel, luzerne, appel en heerlijk geurende, gezonde kruiden. Zo kan een paardensnoepje een gezonde én lekkere traktatie zijn. 
Bij het geven van een traktatie aan je paard of pony gaat het overigens niet alleen om wat er in het paardensnoepje of in de paardensnack zit, maar ook om hoeveel je ervan geeft. Wees je ervan bewust dat een paardensnoepje iets is dat je af en toe náást het rantsoen van je paard geeft als extraatje. Heel veel extraatjes geven past, net als bij mensen, niet in een gezond dieet.

Het juiste moment voor een paardentraktatie

Paardensnoepjes kan je heel goed inzetten in de training van je paard of pony. Paarden leggen snel het verband tussen een prestatie en een directe beloning in de vorm van een snoepje. Ook kan je paardensnacks gebruiken om de dagelijkse omgang met je paard te verbeteren. Paarden en pony’s die zich moeilijk laten vangen in de wei, komen graag als ze weten dat ze daarvoor een lekkere beloning krijgen.

Paardensnoepjes zelf maken of kopen?

Een beloning voor je paard kan je ook prima zelf maken met ingrediënten die lekker en gezond zijn voor je paard. Denk aan een mengsel van stukjes appel, wortel, lijnzaad of paardenmuesli, die je met wat honing of appelstroop aan elkaar laat ‘plakken’. Houd rekening met het formaat van zelfgemaakte traktaties, zeker als je er groente of fruit aan wil toevoegen. Snijd wortels bijvoorbeeld in de lengte en niet in ‘plakjes’, omdat dat het risico op slokdarmverstopping vergroot. Zelfgemaakte snoepjes hebben bovendien een beperktere houdbaarheid. Door het controleerde productieproces zijn paardensnacks van Paardenvoer.nl altijd lang houdbaar met behoud van smaak.

Paardensnacks kopen: bestel online

Op Paardenvoer.nl vind je meerdere soorten paardensnacks en paardensnoepjes in diverse smaken. Zo zit er altijd iets bij wat jouw paard lekker zal vinden. Je bestelling wordt in circa twee werkdagen bij je thuis of op stal afgeleverd. Tip: bestel paardensnacks direct mee met je bestelling kracht- of ruwvoer. Vanaf een bestelling van 300 kilogram betaal je namelijk geen verzendkosten.