×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Meest gestelde vragen Voermeesters Ruwvoeranalyse

Hoe kan ik een Voermeesters Ruwvoeranalyse aanvragen en opsturen? 
Door onder de naam van de analyse de button te klikken word je doorverwezen naar de bestelpagina van de webshop Paardenvoer.nl. Natuurlijk kun je ook direct naar de pagina gaan om een analyse te bestellen. De verzendinstructie voor het ruwvoermonster ontvang je via de post. 

Zitten er nog extra verzendkosten aan vast om het ruwvoer te versturen?
Nee, verzending binnen Nederland is gratis. Voor verzending vanuit andere landen gelden lokale tarieven. Deze zijn wel voor eigen rekening. 

Wanneer kan ik mijn uitslag van de analyse verwachten? 
Nadat het laboratorium jouw ruwvoermonster ontvangen heeft, duurt het ongeveer 7 werkdagen voordat je de uitslag per mail zal ontvangen. Dit heeft te maken met de wijze van analyseren waardoor wij jou van exacte waardes kunnen voorzien en geen bandbreedtes weergeven. 

Heb je binnen 10 werkdagen nog geen uitslag ontvangen? Controleer eerst je spambox en neem daarna contact op met onze klantenservice via 0317- 499 598 of klantenservice@paardenvoer.nl

Hoe moet ik de uitslag lezen en hoe kan ik deze toepassen binnen het rantsoen van mijn paard? 
Bij de uitslag wordt een toelichting meegestuurd. Hierdoor kun je zelf de waardes aflezen. Om je extra te ondersteunen neemt onze klantenservice binnen drie werkdagen nadat jij de uitslag hebt ontvangen contact met je op. Je kunt dan vragen stellen en de klantenservice kan je van een passend advies voorzien.  

Hoe snel na ontvangst van het analysepakket moet ik het monster opsturen? 
Het aanvraagpakket van de Voermeesters Ruwvoeranalyse heeft geen vervaldatum en blijft dus altijd geldig. Mocht je hem niet direct kunnen gebruiken dan kun je altijd op een later moment een monster nemen en deze terugsturen. 

Mijn vraag staat er niet tussen…
Wanneer jouw vraag er niet tussen staat of wanneer je een opmerking hebt over onze webshop, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.