×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Subli Biotine Mix 1 kg

Subli Biotine Mix is een voedingssupplement in poedervorm om de gezondheid van hoeven, vacht en huid te ondersteunen. Je kan de biotinemix als extra aanvulling toevoegen aan het rantsoen van je paard of pony. Lees verder

€ 25,99 € 23,84
2 werkdagen
23103

Subli Biotine Mix
Subli Biotine Mix is een voedingssupplement in poedervorm om de gezondheid van hoeven, vacht en huid te ondersteunen. Je kan de biotinemix als extra aanvulling toevoegen aan het rantsoen van je paard of pony.

Biotine voor gezonde hoeven
De biotinemix van Subli bevat biotine van hoogwaardige kwaliteit. Biotine kan je voeren aan paarden met een slechte hoornkwaliteit van de hoeven, brokkelhoeven of hoefscheuren. Ook ondersteunt het supplement het herstellend vermogen van de huid en werkt het versterkend voor de haren van de vacht, manen en staart. Daarom kan Subli Biotine Mix ook gevoerd worden aan paarden met een gevoelige huid, een dof haarkleed of snel afbrekende vacht-, manen- en staartharen.

Wetenschappelijk bewezen werking
Biotine is de naam voor vitamine B8. Vitamine B8 speelt een belangrijke rol bij de vorming van keratine, de vezelachtige eiwitten waaruit huid, haar en de hoeven van het paard opgebouwd zijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat je door het voeren van extra biotine de aanmaak van keratine stimuleert en de gezondheid en elasticiteit van hoef, haar en huid kan ondersteunen.

Productinformatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 2 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Ja
Voederwaarde.nl Nee

Voeradvies:

  • Voor volwassen paarden: 3 tot 6 gram per dag (0,5 tot 1 maatlepel).
  • Voor veulens of pony’s: 3 gram per dag (0,5 maatlepel).

Verdeel de Subli Biotine Mix over het overige voer. Verstrek Subli Biotine Mix minimaal drie maanden voor een optimaal resultaat.