×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Subli Glucosamine Mix 1,5 kg

Subli Glucosamine Mix is een voedingssupplement in poedervorm voor het ondersteunen van soepelere gewrichten van paarden en pony's. Je kan Glucosamine Mix als aanvulling toevoegen aan het rantsoen van je paard of pony. Lees verder

€ 45,99 € 42,19
2 werkdagen
23105

Subli Glucosamine Mix
Subli Glucosamine Mix is een voedingssupplement in poedervorm voor het ondersteunen van soepelere gewrichten van paarden en pony's. Je kan Glucosamine Mix als aanvulling toevoegen aan het rantsoen van je paard of pony.

Soepele gewrichten
Met Subli Glucosamine Mix 'voed' je de gewrichten van je paard of pony met een combinatie van glucosamine, chondroïtine en zwavel (MSM), aangevuld met vitamine E en mangaan. De glucosaminemix kan je preventief voeren aan jonge paarden die net in training zijn of aan sportpaarden die hun gewrichten veel belasten. In overleg met een dierenarts kan je Subli Glucosamine Mix ook verstrekken bij revalidatie na een blessure, gewrichtsproblemen of paarden en pony's met artroseklachten.

Glucosamine: natuurlijke bouwstof
Het hoofdbestanddeel van Subli Glucosamine Mix is glucosamine. Glucosamine is een natuurlijk voorkomende aminosuiker in het paardenlichaam en bestaat uit een glucosemolecuul en een aminogroep. Het is in hoge concentraties te vinden in kraakbeen, pezen en gewrichtskapsels. Glucosamine is een belangrijke bouwstof voor het gezond en soepel houden van het kraakbeen en de gewrichtsvloeistof. Een verminderde of verstoorde aanmaak van glucosamine kan de beweeglijkheid van het gewricht beïnvloeden.

Productinformatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Supplement
Levertijd 2 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Ja
Voederwaarde.nl Nee

Voeradvies:

  • Voor paarden: gedurende de eerste vier tot zes weken tweemaal daags 30 gram (= 3 maatlepels). Bouw de dosering daarna af tot een onderhoudsdosering van 20 gram per dag.
  • Voor pony’s: gedurende de eerste vier tot zes weken 10 gram (= 1 maatlepel) per 100 kg lichaamsgewicht per dag. Bouw de dosering daarna af tot een onderhoudsdosering van 5 gram per dag per 100 kg lichaamsgewicht.

Verdeel de Subli Glucosamine Mix over het voer. Verstrek de Subli Glucosamine Mix minimaal vier tot zes weken voor een optimaal resultaat.