Subli Luzerne 10 kg

Een gezonde aanvulling op overig ruwvoer. Zak van 10 kilo.

€ 12,99 € 11,92 (9%)
2 werkdagen
Voordelen
  • Bevat geen melasse
  • Ideale energiebron
  • Minder stof
Meer informatie
Voorraad Op voorraad
Productvorm Ruwvoeder
Levertijd 2 werkdagen
Biologisch Nee
GMP+ Ja
Voederwaarde.nl Nee

Deze zongedroogde Franse Luzerne met plantaardige olie is speciaal geselecteerd voor de paardenhouderij. Het eiwitgehalte is lager dan van andere luzerneproducten omdat een deel van het eiwitrijke blad eruit gezeefd wordt. Vervolgens wordt plantaardige olie toegevoegd om de fijne productdelen te binden (minder stof). Plantaardige olie vormt een ideale energiebron voor paarden. Zongedroogde Franse Luzerne is energierijker en eiwitarmer dan andere luzerne en daarom extra geschikt voor paarden Een bijkomend voordeel is dat deze luzerne geen melasse en dus minder suiker en kali bevat. Hierdoor kan de opname de eerste dagen iets minder zijn omdat het paard de zoete smaak van de suiker in de melasse mist.

Als aanvulling op overig ruwvoer:
Vervang een deel van het ruwvoer, bijvoorbeeld 2 kg ruwvoer door 2 kg luzerne. Deze hoeveelheid luzerne voer je in minimaal twee porties per dag, tegelijk met het krachtvoer. 

De Subli Zongedroogde luzerne wordt uitsluitend op het land gedroogd en direct verwerkt. Hierdoor zou het kunnen dat er bijvoorbeeld steentjes in de verpakking komen te zitten. Net zoals dit kan gebeuren bij een baal hooi of kuilgras. Dit is verder geen probleem, omdat paarden selectief hun voer opeten.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2