×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.
Compleet assortiment paardenvoer
Gratis persoonlijk voedingsadvies
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
Binnen 2 werkdagen je bestelling in huis
Graag gedaan!

Gratis en persoonlijk voedingsadvies van onze deskundigen

Bij Paardenvoer.nl begrijpen we als geen ander dat de juiste voeding van essentieel belang is voor de gezondheid en het welzijn van jouw paard of pony. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige voeding aan, maar geven wij ook gratis voedingsavies op maat. Onze deskundige voedingsspecialiasten staan klaar om jou te helpen bij het het vinden van de juiste voeding voor jouw paard of pony. Vul ons voedingsadviesformulier in en ontvang van ons een gratis en persoonlijk voedingsadvies! 

Onze hardlopers

Ons kenniscentrum

In ons kenniscentrum vind je allerlei interessante artikelen en tips over paardenvoeding en de gezondheid en welzijn voor paarden en pony's.

Wat je moet weten over giftige planten en bloemen voor paarden
Waarom adviseert Masters om 500 gram Alpacabrok te voeren?
Bescherm je paard tegen winterbevangenheid

Onze merken

Paardenvoer kopen bij Paardenvoer.nl

Welkom op de website Paardenvoer.nl. Paardenvoer.nl is dé website voor het online kopen van paardenvoer. Op onze website bestel je eenvoudig en snel allerlei soorten paardenvoer waarmee jij je paard of pony fit en gezond kunt houden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor voer voor hobbydieren, zoals honden, pluimvee, schapen en geiten.

Paardenvoeding online kopen in deze webshop is zeer gemakkelijk. Via het menu en de filteropties beland je snel bij het juiste product. Daarnaast kun je ook de zoekfunctie gebruiken om te vinden wat je nodig hebt. In enkele klikken voeg je het product toe aan de winkelwagen om het paardenvoer van je keuze te bestellen. De bestelde paardenvoeders worden altijd binnen twee werkdagen geleverd. Bestellingen vanaf 300 kilogram worden zelfs gratis bezorgd binnen Nederland en op de Waddeneilanden tegen een toeslag.

Kwalitatieve paardenvoeders

Je vindt in deze webshop voornamelijk paardenvoeders in zakgoed, maar ook likstenen, supplementen, lijnzaadolie en Subli smikkels. Paardenvoer.nl is een webshop van Voermeesters B.V. – groothandel in paardenvoer en de producent van topmerken in voer voor paarden, zoals Voermeesters, Subli en Masters.

Daarnaast leveren wij ook het merk Cavalor. In ons uitgebreide online aanbod is daarom uitsluitend hoogstaand paardenvoer van deze merken opgenomen. Bijvoorbeeld puur en natuurlijk paardenvoer, gemaakt van natuurlijke grondstoffen. In de webshop bestel je ook gemakkelijk paardenvoer voor specifiek gebruik, zoals de beste basis- en onderhoudsvoeding, maar ook speciale voeding voor sportpaarden, paardenvoeders gericht op prestaties of het voeren van paarden in de fokkerij. Daarnaast bieden wij verschillende snacks en specialiteiten aan en verkopen wij voeding voor het paard met een speciale voedingsbehoefte.

Paardenvoeding online kopen

Voor het kopen van de beste paardenvoeders van hoogstaande kwaliteit en een compleet aanbod ben je bij Paardenvoer.nl dus aan het juiste adres. Plaats vandaag nog een online bestelling en het paardenvoer wordt in twee werkdagen geleverd. Vanaf 300 kilogram bezorgen wij paardenvoeders zelfs geheel gratis binnen Nederland (verzendkosten Waddeneilanden: €50,-). Wij werken met opbouwende staffelkorting. Hoe meer je bestelt, hoe meer korting. Gemakkelijk en snel het voer bij jou in de stal.

Persoonlijk voeradvies nodig of heb je vragen over ons assortiment of voorwaarden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!