MEI | De maand van het afvallen
16 t/m 31 mei 2023 | 10% korting op Subli Dieetmix, Subli Mineralenbikkels, Voermeesters Rust & Herstel en Masters Vit-Crix
Gebruik de kortingscode: DIEET10%

Subli

Filteren

Subli is hét toonaangevende merk voor paardenvoer. Het merk heeft een rijke historie en met veel passie maken ze al jarenlang het beste voer voor elk paard. Sinds 2017 wordt het voer van Subli geproduceerd door Voermeesters B.V. en vind je de Subli productlijn terug in ons assortiment!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het brede, ontwikkelde assortiment van Subli paardenvoer

Subli staat niet stil en is altijd in ontwikkeling, waardoor er steeds nieuwe producten en recepten worden toegevoegd aan de productlijn. Altijd met als doel om de gezondheid en conditie van jouw paard te verbeteren en jou te helpen om je paard zo goed mogelijk te verzorgen. In het assortiment van Subli voer vind je diverse soorten biks, muesli’s en heerlijke snacks voor jouw paard. Het mooie is dat er voor elke situatie een geschikte voeder is. Of je nu op zoek bent naar basisvoer, voer voor onderhoud, voeders gericht op sport en prestaties, speciaal voer voor de fokkerij of supplementen en specialiteiten: je vindt het bij Subli!

Gezond en eerlijk paardenvoer

Voermeesters B.V. werkt alleen maar met eerlijke grondstoffen en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De producent is aangesloten bij Voederwaarde.nl, een organisatie die volledige openheid geeft over de grondstofsamenstelling van mengvoederbedrijven. Met onaangekondigde inspecties wordt dit goed in de gaten gehouden, waardoor de voederwaarde van jouw paardenvoer altijd gewaarborgd is. Daarnaast zijn alle voeders van Subli gemaakt met volledig plantaardige grondstoffen, zoals haver, zemelen, lijnzaad, maïs, gerst en natuurzuivere kruiden. Subli voer is dus niet alleen erg lekker, maar ook nog eens erg gezond voor je paard.

Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Naast gezond en smakelijk voer is ook een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs een belangrijke waarde van het merk. Subli benut haar specialistische kennis optimaal door in te spelen op wat paarden écht nodig hebben. Het merk ontwikkelt zo unieke producten die rekening houden met speciale voedingsbehoeftes van paarden die net dat beetje extra nodig hebben. Subli’s visie is dan ook: hoe beter wij het paard en de situatie kennen, hoe beter we kunnen helpen om zo goed mogelijk voor je paard te zorgen. En het mooie is: topkwaliteit paardenvoer hoeft niet duur te zijn. Het betaalbare Subli voer is voor iedereen en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door de Stal van Silfhout en de Utrechtse Universiteitskliniek voor paarden.

Het assortiment van Subli paardenvoer

In het assortiment van Subli paardenvoer vind je speciale producten gericht op het verhogen van de prestaties van je paard. De voeders bevatten de juiste samenstelling ingrediënten om net dat stapje extra te kunnen zetten. Subli voer is daarmee dus ook uitermate geschikt voor hardwerkende paarden. In de speciale prestatie- en sportlijn van het merk vind je producten als:

  • Subli Zonder: Subli Zonder is krachtvoer, maar dan zonder haver en melasse. Ideaal voor sportpaarden met een allergie voor deze grondstoffen.
  • Subli Granenmix+: deze Sublimix bevat 6 soorten granen en is aangevuld met mineralen en vitaminen. Dé Sublimix voor extra veel energie.
  • Subli Sportmuesli: een speciale muesli voor paarden met allergische reacties op gluten, gericht op de topsport. Geproduceerd met een laag niveau aan gluten.
  • Subli Muesli met kruiden: Subli Muesli met kruiden is een heerlijke muesli, aangevuld met mineralen, vitaminen en een unieke mix van kruiden. De ideale beloning voor een paard dat hard heeft gewerkt.
  • Subli Prestatiebrok: een speciale Subli sportbrok voor paarden die topprestaties moeten leveren. Met extra vitamine C, voor ondersteuning voor sportpaarden in stressvolle situaties.

Naast de speciale producten gericht op sport en prestaties, bevat het Subli assortiment ook nog andere voeders:

  • Subli Basismuesli: licht verteerbaar product dat de voordelen van een brok en een muesli combineert. In combinatie met voedzaam ruwvoer is het ook geschikt voor paarden die meer moeten presteren.
  • Subli Slobber: licht verteerbaar product en een ware traktatie voor ieder paard en iedere pony. Subli Slobber bestaat puur en alleen uit natuurlijke producten, verrijkt met lijnzaad, geleverd in meelvorm. Een ware traktatie, maar ook nog eens erg gezond. Daarnaast kan deze slobber gebruikt worden om jouw paard medicijnen toe te dienen.
  • Seniores Priores: een vervanger voor ruw- en krachtvoer. Dit product is speciaal ontwikkeld voor paarden die moeite hebben met het opnemen van voeders, zoals oude paarden of paarden met gebitsproblemen.
  • Subli Smikkels: de gezonde traktatie voor je paard/pony. Subli Smikkels zijn speciaal samengesteld om jouw paard of pony mee te belonen.

Subli paardenvoer online bestellen

Soms is het lastig om het juiste voer te kiezen. Welke ingrediënten heeft het paard nodig? Welk product werkt het beste? Misschien ben je er daardoor nog niet helemaal uit welk voer je wilt kopen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Samen kijken we welk product uit de lijn van Subli paardenvoer aansluit bij het situatie van jouw paard. Neem telefonisch contact op voor persoonlijk voeradvies! Heb je een keuze gemaakt? Subli paardenvoer bestel je makkelijk en snel online op Paardenvoer.nl. In ongeveer 2 werkdagen leveren we je online bestelling. Bestel je meer dan 300 kilogram Subli paardenvoer online? Dan verzenden we je bestelling zelfs gratis.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3