Paardenhaver kopen

Ben je op zoek naar haver voor je paard? Haver is eiwitrijk en makkelijk verteerbaar, met als resultaat snelle energie voor jouw paard. Bekijk ons assortiment met de beste soorten paardenhaver en koop direct online bij Paardenvoer.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom haver voeren aan je paard?

Haver bestaat uit een hoog gehalte ruwe celstof en een heel laag gehalte zetmeel ten opzichte van andere granen. De zetmeel in haver is voor paarden makkelijk verteerbaar, omdat het bijna in zijn geheel in de maag wordt verteerd. De haver wordt daardoor snel opgenomen en geeft direct energie. Haver wordt daarom vaak gevoerd aan paarden die op korte termijn extra energie nodig hebben. Om deze reden wordt er ook wel eens gesproken over het ‘heet makende effect’ van haver.

Ons assortiment paardenhaver

Paarden kunnen verschillend reageren op haver. Daarom vind je in ons assortiment erschillende soorten paardenhaver van de merken Subli, Masters en Voermeesters. Elk merk biedt haverproducten aan in verschillende vormen, zoals muesli, slobber en ruwvoeders. Door deze diversiteit kom je er makkelijk en snel achter waar jouw paard het best op reageert.

Verschillende soorten paardenvoer

Bij ons vind je dus niet alleen verschillende merken paardenhaver, maar ook verschillende soorten haver verwerkt in mixen. Die mixen zijn ontwikkeld op basis van  het soort arbeid dat een paard verricht:

  • Masters Horsemix is een energetisch granenmengsel bestaande uit onder andere uit zwarte en blanke haver, gerst en gebroken mais.
  • Subli Granenmix+ is een mix van 6 soorten granen, waaronder zwarte en blanke haver, en dient als volwaardig krachtvoer met een laag eiwitgehalte.
  • Subli Prestatiebrok is een granenmix in brokvorm, aangevuld met de nodige aminozuren en een hoge dosering vitaminen, mineralen en sporenelementen.
  • Subli Sportmuesli heeft een bijzondere samenstelling en is geschikt voor alle paarden die moeten presteren. Het bevat prebiotische vezels, energie uit olie en ruwe celstof.

Al deze verschillende paardenhavers hebben elk hun eigen voordelen. Hierdoor vind je bij ons altijd de geschikte haver voor jouw paard.

Haver kopen op Paardenvoer.nl

Paardenhaver kopen doe je het best met veel aandacht en precisie. Elk paard is namelijk anders en reageert daardoor ook verschillend op voeding. Paardenvoer.nl denkt graag met je mee. Bekijk ons complete assortiment en vind de perfecte haver voor jouw paard in verschillende hoeveelheden. We leveren gratis vanaf 300 kg en je ontvangt je bestelling binnen 2 werkdagen. Heb je hulp nodig? Profiteer dan van een persoonlijk voeradvies op maat waarin we je alles vertellen over haver en paarden.

 

 

ONZE MERKEN

 

Nieuwsbrief

Direct 5 euro korting? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kiyoh

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3